Steam'in Sevilen Oyunu Life is Strange, Çok Yakında Android Cihazlarına Geliyor

39
3
2
1
1
Birçok platformda oynanabilen ve birçok oyuncu tarafından çok sevilen Life is Strange oyunu, Temmuz ayından itibaren Android telefon ve tabletlerde de oynanabilecek.

Oyunun yayıncısı Square Enix, Life is Strange'in Temmuz ayında Android cihazlara geleceğini duyurdu. Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen Life is Strange, ana karakter olan Max Caufield'in kendini keşfetmesi, gizem çözmesi ve zaman yolculuğuna dayanan beş bölümlük bir masal öyküsüdür.

Fotoğrafçılık öğrencisi olan Max'in seçimlerini belirleyerek oyunun da kaderini değiştirebiliyorsunuz. Yani bu güzel oyunun tek bir sonu bulunmamakta. Life is Strange oyuncuları, seçimlere göre farklı sonuçlarla karşılaşmakta ve bu yönüyle oyun oynayanlar tarafından çok sevilmişti. Geçtiğimiz aylarda IOS'da oynanabilir duruma gelen Life is Strange, kısa bir süre sonra da Android platformlara gelmiş olacak.

Daha önce Steam üzerinden oyunun birinci bölümünü ücretsiz olarak sunan Square Enix, oyununu PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, iOS, Microsoft Windows, Mac OS, ve Linux'ten sonra Android platformuna da sunmuş olacak. Oyun Temmuz ayında yayında olacak olsa da ön kayıt alınmaya başladı ve siz de aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/life-is-strange-android-872369/
39
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
39
3
2
1
1