Steam'in Yaz İndirimlerinde 20 TL'nin Altına Alabileceğiniz En İyi 10 Oyun

69
12
10
6
4
Steam'in Yaz İndirimlerinde 20 TL'nin Altına Alabileceğiniz En İyi 10 Oyun
Steam'in Yaz İndirimleri herkesin kafasında hangi oyunu alacağı ile ilgili kafa karışıklığı yarattı. Biz de sizler için 20 TL ve altına satın alabileceğiniz en iyi 10 oyunu derledik.

Steam Yaz İndirimleri gelsin diye günlerce bekleriz, sonra da ne alsak diye kara kara düşünürüz. Kafalarımız indirime giren her oyunla daha da karışır ve iş içinden çıkılmaz bir hal alır. Biz de sizlerin kafa karışıklığını ortadan kaldırmak için hem bütçenize uygun hem de keyifle oynayabileceğiniz oyunları sizler için araştırdık ve bir liste hazırladık.

1)The Long Dark

Fiyatı: 50 TL - %75 İndirim - İndirimli Fiyatı: 12,50 TL

Jeomanyetik bir felaket sonrasında, doğanın en zor hava koşullarında yaşamaya çalıştığımız bir hayatta kalma oyunu. Hayatta kalmak için düşünmek ve kafanızı çalıştırmak zorundasınız.

2)Age of Empires® III: Complete Collection

Fiyatı: 50 TL - %75 İndirim - İndirimli Fiyatı: 14,75 TL

Microsoft Studios, 3 efsane Age of Empires oyununu bir paket içerisinde oyunculara sunuyor. Oyunu ister tek isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz.

3)Don't Starve Together 

Fiyatı: 24 TL - %50 İndirim - İndirimli Fiyatı: 12 TL

Don’t Starve Together, oldukça keyifli bir hayatta kalma oyunu. Özellikle karakter çizimlerinin sizleri keyifli hale getireceği, yaşamak için evinizden yemeğinizi pişireceğiniz tencerenize kadar kendinizin yaptığı muhteşem bir oyun.

4)Just Cause™ 3 

Fiyatı: 45 TL - %85 İndirim - İndirimli Fiyatı: 6,75 TL

Devasa haritasıyla filmlerde gördüğünüz tüm aksiyon sahnelerini bu oyunda yaşayabilirsiniz. Oyunda aklınıza gelebilecek tüm araçlar ile seyahat edebiliyorsunuz ama bence en güzeli de paraşütle atlamak.

5)Total War: ATTILA 

Fiyatı: 80 TL - %75 İndirim - İndirimli Fiyatı: 20 TL

Batı Roma İmparatorluğu’nun politik anlamda tüm iniş ve çıkışlarına şahit olacaksınız. Savaşırken kıtlık ve hastalıkla boğuşacak, yenilmez savaşçı olarak bilinen Atilla ile savaşın ne demek olduğunu damarlarınıza kadar hissedeceksiniz.

6)SPINTIRES™ 

Fiyatı: 25 TL - %40 İndirim - İndirimli Fiyatı: 15 TL

Arazi aracı sürmeyi sevenler için oldukça keyifli bir oyun. Elinizde haritanız ve pusulanız ile engebeli arazilerde Sovyet araçlarını kullanmanın tadına varacaksınız. Özellikle gerçekçi çamur fiziği ile oyunculara zor ama eğlenceli bir serüven yaşatacaktır.

7)Sleeping Dogs: Definitive Edition 

Fiyatı: 89 TL - %85 İndirim - İndirimli Fiyatı: 13,35 TL

Ödüllü açık dünya aksiyon oyunu olarak geliştirilen Sleeping Dogs, Hong Kong’un egzotik yerleri, işlek caddeleri, pazarlarını dünyanın en güçlü ve tehlikeli suç örgütleriyle oyunculara sunuyor. Daha önce oynadığınız tüm DLC paketlerini içeren Definitive Edition ile grafiksel anlamda da iyileştirmeler de yapıldı.

8)Space Engineers 

Fiyatı: 39 TL - %50 İndirim - İndirimli Fiyatı: 19,50 TL

Uzayda ve gezegenlerde mühendislik, inşaat, keşif ve hayatta kalma kabiliyetlerine ihtiyaç duyacağınız oyunda, kaynak toplamak için uzayda seyahat etmeniz gerekecek.

9)Crazy Machines 3 

Fiyatı: 20 TL - %60 İndirim - İndirimli Fiyatı: 8 TL

Crazy Machines 3, mühendislik harikası bir oyun. Serinin en keyifli ve en gelişmiş oyunu olan Crazy Machines 3’te kendi makinelerinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.

10)Devil May Cry® 4 Special Edition 

Fiyatı: 50 TL - %60 İndirim - İndirimli Fiyatı: 20 TL

DMC4’ün önceki serilerdeki karakterleri de dahil olmak üzere yeni lider Nero ve modlar oyuna dahil edildi. Oyundaki hatıralarınızı canlandıracağınız bu versiyon Steam’de de oldukça olumlu yorumlar almış.

69
12
10
6
4
Emoji İle Tepki Ver
69
12
10
6
4