Steam Sonbahar İndirimleri Sayfasında Ürkütücü Değişiklik

76
22
9
7
7
Steam'in her sene düzenlediği büyük indirim dönemlerinden biri olan sonbahar indirimleri, yine kullanıcılara bütçe dostu fiyatlar sunarak tüm hızıyla sürüyor. İndirimin sayfasında bulunan iç ısıtıcı fotoğrafa yapılan karanlık değişiklik ise indirimden faydalananların dikkatini çekiyor.

Steam'in sonbahar indirimleri anasayfasında garip bir şeyler oluyor. Sayfanın üst kısmında fiziki bir Steam dükkanı ve dükkanın içinde, kasanın arkasında Valve şirketinin kurucu ortaklarından Gabe Newell'ın resmedildiği bir çizim görüyoruz. Bunlar zaten önceki resimde de vardı. Ancak resme yeni elementler eklendi. Verdiği atmosferle gayet ürkütücü ve garip bir resim bu.

Anasayfa resminin ilk hali:

steam

İndirimler başladığında bu resimdeki dükkan, batan güneşin üzerine yansıttığı loş kırmızı ışıkla; etrafını saran kırmızı yapraklı ağaçlarla güzel hisler uyandıran bir etkiye sahipti. Dışarıda duran kedi benzeri bir canlı, kasanın önünde Gabe Newell ile havadan sudan konuşan bir müşteri... Bu resim hoş ve iç açıcıydı. 

Şimdi ise bu dükkan kabus yerine döndü. Sokaklar ürpertici bir karanlık altında kaldı. Önceki resimde Newell ile sohbet eden müşteri, kanalizasyondan fırlamış bir dokunacın esareti altında çırpınırken arkada beliren mürekkep balığı kafalı yaratık, Cthulhu temalı bir korku hikayesini andırıyor. Kedi benzeri dediğimiz ve aslında Baba Is You oyunundan olan canlı hala dükkanın önünde dolaşıyor. Yukarıda, dükkanın tepesinde ise Sekiro olduğunu düşündüğümüz bir ninja davranmaya hazır bir şekilde beklemekte. 

steam indirim

Dokunaçların bir anlamı var mı?

Peki bunlar ne anlama geliyor? Belki de hiçbir şey... Yürütülebilecek tahminlerden biri Steam'in farklı oyunlardan farklı karakterler alıp tek bir resimde buluşturarak indirim döneminde dikkat çekmeyi amaçlaması. Ama hala 'Cthulhuvari' mürekkep balığı canavarının nereden geldiği, ne anlatmak istediği üzerine bir fikir ortaya atılmış değil.

Steam'in sonbahar indirimleri 3 Aralık tarihine kadar sürecek. İndirim süresince sayfada ne olup bittiğini gözlemleyecek ve yeni bir değişiklik olacak mı göreceğiz. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/the-steam-sale-is-being-invaded-by-tentacles-and-sekiro/
76
22
9
7
7
Emoji İle Tepki Ver
76
22
9
7
7