Steam Yaz İndirimleri Bitmeden Önce Kaçırmamanız Gereken 10 Oyun

110
26
21
19
19
Steam Yaz İndirimleri rüzgar gibi geldi geçiyor. Durum böyle olunca kaçırmamanız gereken 10 oyunu sizler için derledik.

Steam yaz indirimlerinin bitmesine çok az bir süre kaldı ve kaçırılmaması gereken bazı oyunları sizler için araştırdık. Unutmadan söyleyelim, listemizde bulunan oyunların birçoğu %50 indirimde ve tekrar bu fiyatlarla raflarda görmemiz bir sonraki indirimlere kadar zor olabilir.

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition

Fiyatı: 74,99 TL %60 İndirim - İndirimli Fiyatı: 29,99 TL

Hem grafik hem hikayesi ile benzer türdeki oyunlarıdan iki adım öne geçen Witcher 3, geniş ana ve yan görev seçeneği ile tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almış bir oyun.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Fiyatı: 69 TL - %33 İndirim - İndirimli Fiyatı: 46,23 TL

Oyunda paraşütlerle haritaya bırakılırsınız ve en iyi ekipmanı bulan ve savaşan kazanır. Son zamanların en çok oynanan online oyunlarından biri olmasının yanında battle royale türündeki en başarılı oyunlardan da birisidir.

Rise of the Tomb Raider

Fiyatı: 89 TL - %70 İndirim - İndirimli Fiyatı: 26,70 TL

Season Pass'i ve oyunu içeren pakette Blood Ties hikayesi yer alıyor. Ayrıca Lara ile bir zombi istilasına karşı savaşmak zorunda kalacaksınız. 

Northgard

Fiyatı: 50 TL - %33 İndirim - İndirimli Fiyatı: 33,50 TL

Strateji oyunu olarak geliştirilmiş olan Northgard'da bir Viking klanını kontrol ediyoruz. Gizemli bir kıta keşfi sonrasında bu kıtanın kontrolünü ele geçiriyoruz.

Arma 3

Fiyatı: 99,99 TL - %66 İndirim - İndirimli Fiyatı: 33,99 TL

Dünyanın en ünlü taktiksel askeri oyunlarından olan Arma 3, kaliteli grafikleri ve akıl dolu oynanışıyla milyonlarca oyuncunun beğenisini kazandı.

Prey

Fiyatı: 114,99 TL - %50 İndirim - İndirimli Fiyatı: 57,49 TL

Bir uzay istasyonunda Typhon isimli uzaylı ırklar üzerinde deneyler yapıyoruz. Deneylerden elde edilen sonuçlarda insana aktarılabilecek özel yetenekler olduğu ortaya çıkıyor fakat bu uzaylılar bir şekilde serbest kalıyor. İstasyonda uzaylılar dolaşmakta ve oyun da burada başlamaktadır.

Hellblade: Senua's Sacrifice

Fiyatı: 49 TL - %40 İndirim - İndirimli Fiyatı: 29,40 TL

Senua, kendi köyü tarafından dışlanan bir kız. Üzüntülü zamanlar bununla da kalmıyor ve Vikingler tarafından saldırıya uğrayan köyünde sevgilisi ölüyor. Köylüler Viking saldırıları ile ilgili de bu kızı suçluyor.  Senua, sevgilisinin ölümünden dolayı yaşadığı acıyı dindirmek için onun ruhunu geri getirmek istiyor ve yolculuk burada başlıyor.

Don't Starve Together

Fiyatı: 24 TL - %50 İndirim - İndirimli Fiyatı: 12 TL

Daha önce hazırladığımız listelerde de Don't Starve'den pekçok kez söz ettik. Don't Starve Together, çok oyunculu hayatta kalma oyunu olarak geliştirildi. Oyunda karakterlerinizin özelliklerine göre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz ve PvP ya da PvE haritalarında oynama şansınız da bulunuyor.

Fallout 4

Fiyatı: 133 TL - %50 İndirim - İndirimli Fiyatı: 66,50 TL

Fallout 4, tümüyle sizi açık dünyada sonsuzluğa doğru sürükleyen bir hikayeye sahip. Özellikle terkedilmiş binalar ve marketler ve ıssız sokaklar sizleri karşılıyor. Oyunun başında aksiyona başlamadan hemen önce uzun uzun dolaşıp hikayenin içerisinde kayboluyorsunuz.

Just Cause 3 XL

Fiyatı: 68 TL - %85 İndirim - İndirimli Fiyatı: 10,20 TL

Just Cause 3, sizleri hikayeye bağlı kalmadan daha özgür bir dünyaya sürükler. Oyunu oynarken sadece kişisel olarak aksiyondan aldığınız keyif ön plandadır. Oyun içerisindeki özellikle paraşüt ve kanca aksiyon sahnelerinin vazgeçilmez parçası. İndirimde olan bu pakette ise oyun ve oyuna gelen DLC paketleri bulunuyor.

110
26
21
19
19
Emoji İle Tepki Ver
110
26
21
19
19