Steam Yaz İndirimleri’nde %70’den Fazla İndirime Giren Birbirinden Başarılı 10 Oyun

79
9
9
8
8
Steam Yaz İndirimleri’nde ne alacağınızı kara kara düşünüyorsanız, devasa indirime giren büyük çaplı oyunlara göz atmak isteyebilirsiniz.

Steam’in uzun süredir beklenen yaz indirimleri nihayet başladı. İndirimlerle birlikte bir dönemin en pahalı oyunları da çok yüksek indirimlere girdi. Bugün sizlere Steam’de %70’in üzerinde indirime giren 10 oyun sunacağız. Bu oyunlar arasından hoşunuza gidenleri indirebilir ve yaz aylarınız için şimdiden oynayacağınız oyunları hazırlayabilirsiniz.

Rust

Fiyatı: 57 TL - %75 İndirim - İndirimli Fiyatı: 14,25 TL

Rust’ın tek bir amacı var. O da hayatta kalmak. Açlık, susuzluk, soğuk gibi standart hayatta kalma öğeleri için inşa edecek, yemek için avlanacak ve ısınmak için ateş yakacaksınız.

Tom Clancy’s The Division

Fiyatı: 175 TL - %80 İndirim - İndirimli Fiyatı: 35 TL

New York şehrinin muhteşem tasarımıyla FPS tutkunlarını baştan çıkaran bir oyun. Eşi benzeri görülmemiş kadar büyük bir salgın sonrası dünyada geçen oyun, online öğeleri ile büyük beğeni topluyor.

Rise of the Tomb Raider

Fiyatı: 89 TL - %70 İndirim - İndirimli Fiyatı: 26,70 TL

Lara Croft’un modern seride 2. oyunu olan Rise of the Tomb Raider, oyuncuları aksiyon ve gizem dolu bir dünyaya götürüyor. 2016 yılının Şubat ayında PC’ye çıkan oyun, üst düzey grafikleriyle oyuncuları memnun edecektir.

Just Cause 3 XL

Fiyatı: 68 TL - %85 İndirim - İndirimli Fiyatı: 10,20 TL

Oyun ismini olduğu gibi karşılıyor. Eğer oyunlarda hikaye sevmiyor, sağlam grafikler, güzel bir oynanış ve kaos olsun istiyorsanız, Just Cause 3 beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. GTA’da bol bol gezip polislerden kaçan biriyseniz, oyun hazır bu fiyata düşmüşken kesinlikle bir şans vermenizi öneriyorum.

Valve Complete Pack

Fiyatı: 358 TL - %92 İndirim - İndirimli Fiyatı: 26,86 TL

Gördüğünüz gibi bu aslında bir oyun değil. İçerisinde CS:GO, Portal 2 gibi oyunların da bulunduğu toplamda 19 oyunun yer aldığı bir paket. Genelde her Steam indiriminde gördüğümüz bu paket, bu yaz da yerini almış gibi görünüyor.

Borderlands 2 Game of the Year

Fiyatı: 59 TL - %78 İndirim - İndirimli Fiyatı: 12,98 TL

Çizgisel grafikleriyle büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Borderlands 2, tüm DLC paketleriyle birlikte çok uygun bir fiyata satın alınabilir durumda.

Total War: WARHAMMER

Fiyatı: 179 TL - %75 İndirim - İndirimli Fiyatı: 44,75 TL

Strateji tutkunları, bu oyunu çok sevecek. Dünyanın en ünlü oyun serileri arasında olan Warhammer, devasa muharebelerde binlerce savaşçıya karşı mücadele etmenizi sağlıyor.

BioShock: The Collection

Fiyatı: 99 TL - %75 İndirim - İndirimli Fiyatı: 24,75 TL

BioShock’un 3 oyununu ve 3 DLC’sini tek bir pakette almak istiyorsanız, çok güzel bir kampanya mevcut. İlk iki oyunun remastered versiyonlarının bulunduğu oyun, sizleri 3 oyunluk enfes bir hikayeye çıkarıyor.

The Long Dark

Fiyatı: 50 TL - %75 İndirim - İndirimli Fiyatı: 12,50 TL

Bir felaket sonrası buzul çağına giren dünyada hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyun. Diğer oyunların aksine zombi gibi yaratıklar yer almıyor. Oyun, sizi tek gerçek düşman olan soğukla karşı karşıya getiriyor.

Quantum Break

Fiyatı: 59 TL - %75 İndirim - İndirimli Fiyatı: 14,75 TL

Muhteşem grafikleri ve gerçek oyuncuların canlandırdığı karakterlerle son derece başarılı bir oyun sizleri bekliyor. Hikaye tabanlı oyunları seviyorsanız, indirime giren Quantum Break’i kaçırmamanızı öneriyorum.

NBA 2K18

Fiyatı: 199 TL - %84 İndirim - İndirimli Fiyatı: 31,84 TL

Steam incelemelerinde “Çoğunlukla Olumsuz” almış olsa da basketbol oyunlarını sevenler için güzel sayılabilecek bir oyunla karşınızdayız. İnanılmaz bir indirime giren oyuna bir şans vermek isteyebilirsiniz.

79
9
9
8
8
Emoji İle Tepki Ver
79
9
9
8
8