Stephen King, Game of Thrones’un Sonuna Dair Tahminlerini Açıkladı

14
5
1
0
0
Korku-gerilim edebiyatının en önde gelen isimleri arasında yer alan Stephen King, fenomen haline gelen Game of Thrones dizisinin finaliyle ilgili fikirlerini açıkladı.

Game of Thrones dizisinin dünyanın dört bir yanında çok büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Bu kişilerin serinin nasıl sonuçlanacağına dair çeşitli teorileri var. Görünüşe bakılırsa korku edebiyatının en büyük isimleri arasında yer alan Stephen King de onlardan biri.

Stephen King, 60’tan fazla romanıyla oldukça üretken ve popüler bir yazar. Pek çok eseri de sinemaya uyarlanmış durumda. Ayrıca kendisi, Game of Thrones’un uyarlandığı The Song of Ice and Fire serisinin yazarı olan George RR Martin ile de oldukça yakın arkadaş.

Pazar günü, Stephen King serinin sonuna dair fikirlerini paylaştı.

“Diyelim ki -sadece diyelim ki, şimdi- Jon ve Danni’nin İKİSİ DE öldü (Cersei ile birlikte, tabii ki). Diyelim ki- sadece diyelim ki- belli bir büyük yürekli küçük bir adam Demir Taht’a oturabilir mi?”

Daha sonra ise gönderisine bir uyarı eklemeyi ihmal etmeyen King, attığı tweette kendisine yöneltilen bazı eleştirilere de cevap verdi.

“Tabii ki yıllardır birileri bana hikayeleri nasıl bitireceğimi bilmediğimi söylüyor. Ben buna saçmalık diyorum ama herkesin kendi görüşü var. :-)”

Daha sonra başka kullanıcılar kendi teorilerini ortaya sunmaya başladılar. Birisi Sansa Stark’ın Cersei’yi öldürebileceğini öne sürdüğünde King, “Güzel olurdu ama Sansa çok donuk” cevabını verdi.

Stephen King’in tahmini hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce taht kimin hakkı? Seriye dair cevapları -umuyoruz ki- kalan iki bölümde bulacağız.

Kaynak : https://mashable.com/article/stephen-king-game-of-thrones-ending-prediction/
14
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
5
1
0
0