Stranger Things 3 Setinden Yeni Fotoğraflar Yayınlandı

32
2
2
1
0
Netflix'in son dönemde en çok konuşulan yapımlarından olan Stranger Things'in çekimleri devam ediyor ve setten gelen fotoğraflar sayesinde yeni sezona dair ilk fikirler oluşmaya başladı.

Netflix Originals yapımları arasında en çok ses getiren seri olan Stranger Things'in üçüncü sezon çekimleri Nisan ayından beri devam ediyor. Henüz bir fragman ya da çıkış tarihi bilgisi olmasa da yeni bölümlerin Ekim ayında gelmesi bekleniyor. Aylardır devam eden bekleyişi biraz da olsa çekilir kılan şey ise oyunculardan gelen açıklamalar ve yayınlanan bazı set fotoğrafları.

Son olarak da dizinin en sevilen karakterlerinden olan Eleven'ı canlandıran Millie Bobby Brown'un set halleri fotoğraflandı. Geçtiğimiz ay bir kaza geçiren ve dizi hasar gören oyuncu, fotoğraflara bakılırsa iyileşmiş durumda ve çekimlere devam ediyor. Fotoğraflar aynı zamanda Eleven karakterine dair de bazı ipuçları veriyor. 

3. sezonda tüm karakterlerin bambaşka yönlerini göreceğimizi söyleyen Noah Schnapp (Will)'ın açıklamalarından sonra bu fotoğraflar, Eleven'ın ilk iki sezonun aksine çok daha sosyal ve normal bir karakter olacağını ortaya koyuyor diyebiliriz. Aynı zamanda çekimlerin geri kalanında Eleven'a bir de dublörün eşlik edeceği söyleniyor ve Brown'ın sakatlığından sonra bu son derece normal bir karar gibi görünüyor.

Kaynak : https://screenrant.com/stranger-things-season-3-set-photos-eleven-millie-bobby-brown/
32
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
32
2
2
1
0