Stranger Things'in Dördüncü Sezonuna Dair Neler Biliyoruz?

53
2
2
1
0
Üçüncü sezonuyla diğer iki sezonuna göre düşüş yaşayan Netflix’in popüler bilim kurgu, korku, macera dizisi Stranger Things’in yeni sezonuna dair herhangi bir resmî açıklama bulunmuyor. Ancak dizinin popülerliği, dizinin yönetmeninin ve yapımcısının dördüncü sezon konusundaki isteği düşünülürse dördüncü sezona kesin gözüyle bakabiliriz. Peki dördüncü sezon hakkında neler biliyoruz?

Bu sene, Netflix’in en popüler dizilerinden bir tanesi olan Stranger Things’in üçüncü sezonu yayınlandı. Platformun en popüler dizilerinden olan yapımın dördüncü sezonuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmiş olmasa dahi dizinin yeni sezonuyla yayın hayatına devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Vulture’a konuşan Ross Duffer “dört sezonluk bir şey ve sonra biter” dedi. Serinin yapımcısı Shawn Levy ise “Gerçek şu ki dördüncü sezonu kesinlikle çekeceğiz ve beşinci sezon için de olasılıklar var. Bunun ötesi çok da muhtemel olmaz” ifadelerini kullandı. Bu tarz durumlarda Netflix’in de fişi erkenden çekme ihtimali pek yok diyebiliriz.

stranger things

Esasen Stranger Things, tıpkı American Horror Story gibi antoloji serisi olarak planlanmıştı ancak dizinin çocuk oyuncularının popülerliği planları değiştirdi. Peki dizinin dördüncü sezonuna dair bilinen şeyler neler?

Dördüncü sezonun yayınlanma tarihi

Duffer Kardeşler, dizinin yeni sezonlarını ABD’deki tatil günlerine göre ayarlıyorlar. Dizinin ikinci sezonu Halloween’de, üçüncü sezonu ise 4 Temmuz’da yayınlanmıştı.

Dizinin bir yılbaşı özel bölümünün gelmesine pek ihtimal verilmiyor. Yeni sezon için bahar aylarının daha olası olduğu düşünülüyor. Ayrıca dizinin üçüncü sezonu 1985 yılında geçiyordu ve bir hayran teorisine göre, dizinin dördüncü sezonu 26 Nisan 1986 yılında gerçekleşen Çernobil faciasına el atabilir.

Henüz dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih bulunmuyor ancak sezon arasında 1-2 yıllık boşluklar bıraktıkları düşünülürse 2020 sonları veya 2021 başları dördüncü sezonun muhtemel yayınlanma tarihi olabilir.

Kimler dönüş yapacak?

stranger things

Dizinin dördüncü sezonu resmî olarak açıklanmadığı için yeni sezonda yer alacak oyuncular da açıklanmadı. Ancak üçüncü sezonda gördüğümüz Finn Wolfhard (Mike), Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin), Sadie Sink (Max) ve Joe Keery’nin (Steve Harrington) dördüncü sezonda da yer alması oldukça muhtemel.

Ayrıca üçüncü sezonda hayranların karşısına Robin karakteriyle çıkan Maya Hawke’nin de yeni sezonda yer alması oldukça muhtemel.

Altta yer alan iki paragraf dizinin üçüncü sezonuyla ilgili spoiler içermektedir!

Yeni sezonda kimlerin yer almayacağı konusundaysa Dacre Montgomery (Billy) ve Alec Utgoff (Alexei) ikilisinden neredeyse eminiz diyebiliriz. Dizinin sezon finalinde ölen Şef Hopper karakterinin de dördüncü sezonda tekrar dönüş yapıyor olması oldukça muhtemel.

Dizinin üçüncü sezonun finalinde Hawkins kasabasından taşınan Winona Ryder (Joyce) ve Charlie Heaton (Jonathan) yeni sezonda geri dönüş yapabilir ya da daha ufak rollere sahip olabilir.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/netflix-stranger-things-season-4-release-date-cast-news-and-rumors
53
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
53
2
2
1
0