Milyonlarca İnsanın Yollarını Gözlediği Stranger Things'in 3. Sezonuyla İlgili Yeni Haberler Var

48
5
3
2
1
Yeni sezonunu merakla beklediğimiz Stranger Things'in yayın tarihi henüz belli olmasa da çekimler devam ediyor ve oyunculardan ufak bilgiler gelmeye başladı.

Stranger Things'in 2. sezonu geçtiğimiz Ekim ayında yayınlandı ve bir çırpıda izleyip bitirdik. Neredeyse 8 aydır da merakla yeni sezonu bekliyoruz ama henüz elimizde fazla bilgi yok. Ancak yeni sezonun çekimleri başladı ve bir süredir devam ediyor. Dizinin ilk sezonundan beri başı beladan kurtulmayan Will karakterini canlandıran Noah Schnapp de merakımızı gidermek istemiş olacak ki bazı ufak billgiler paylaşmış.

The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda, yeni sezonun ilk iki sezondan farklı olacağını söyleyen Will, bazı karakterlerin 3. sezonda ön plana çıkacağını da eklemiş. “Bu sezon çok farklı, çünkü yaz mevsiminde geçiyor. Herkesin farklı bir halini göreceğiz bu sezon. Yeni sezonun en güzel yanı ise hem ikinci sezondaki karanlık bölümleri hem de birinci sezondaki eğlenceli bölümleri bir araya getirmesi.” diyerek sezona dair bir ön fikir veren Will, bir nevi yeni sezonun oldukça heyecanlı ve eğlenceli olacağını müjdeliyor.

En ilgi çekici bilgilerden biri de geçtiğimiz sezon tanıştığımız, Lucas'ın kız kardeşi Erica'nın 3. sezonda ön plana çıkacağı. Schnapp'a göre Erica oldukça önemli bir karakter ve ilgi çekici bir hikayesi var. Erica'yı gördüğümüz andan itibaren hepimiz sevmiştik ve onun hikayesine de şahit olmak sanırım herkesi mutlu edecektir. Tabii ki yeni sezona dair hala pek çok cevaplanmamış soru var ama vizyon tarihi ve ilk fragman gelene kadar sanırım böyle ufak bilgilerle idare etmemiz gerekecek.

48
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
48
5
3
2
1