Stranger Things Efsanesinin Öncesinde Olanları Anlatan Bir Kitap Geliyor

14
9
2
1
0
Üçüncü sezonunu iple çektiğimiz Stranger Things'in yeni bir kitabı geliyor. Gwenda Bond'un kaleme alacağı iki kitap, özellikle dizi hayranları için oldukça mutlu edici bir haber.

Diziseverlerce ilk iki sezonu oldukça beğenilen Stranger Things'in yeni bir kitabı geliyor. Eleven'ın geçmişini ve annesi Terry'i anlatacak kitap, CIA'in MKUltra deneylerine de değinecek. 

Dünyanın en büyük yayınevlerinden birisi olan Random House, kitabı dizi odaklı bir şekilde piyasaya sürmeyi düşünüyor. Önümüzdeki sonbaharda piyasaya çıkacak iki kitaptan birisi Stranger Things hakkında oyunculara bazı ipuçları vermeyi hedeflerken (Stranger Things: World Turned Upside Down) öteki kitap, dizi serisinin kamera arkasını anlatacak. (The Official Behind-The-Scenes Companion) Kitabı kaleme alacak isim Gwenda Bond ise yazacağı eser hakkında şöyle bir tweet attı:

"Haberim şu ki; Stranger Things'in ilk romanını ben yazacağım. Kitabım Eleven'in annesi Terry ve MKUltra programıyla ilgili olacak. Bu sayede Terry'i yeni bir şekilde tanıyacak ve seveceksiniz. Gerçekten çok heyecanlıyım!"

Henüz isimleri belli olmayan kitaplar, ikinci sezonda gördüğümüz Eleven'ın annesi Terry Ives'ın hayat hikayesini işleyecek. Diziyi izleyenler Terry Ives'ın uyuşturucu kullandığı için böyle bir çocuk dünyaya getirdiğini zaten biliyordu. Önümüzdeki sonbahar çıkacak kitap, Terry'ye yapılan MKUltra'daki uyuşturucu testlerini ve sonuçlarını işleyecek.  

Sizi 1960'lara götürecek olan hikaye, eğer Stranger Things hayranıysanız kitapçılara çıkar çıkmaz almanız gereken bir eser olabilir. 

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/8/17441376/stranger-things-prequel-tie-in-book-gwenda-bond-netflix-penguin-random-house
14
9
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
9
2
1
0