Stranger Things'in Yıldızı Sadie Sink, Dördüncü Sezon Hakkında Konuştu

32
8
3
2
0
Netflix’in popüler dizilerinden Stranger Things’in çocuk oyuncularından Sadie Sink, dizinin dördüncü sezonuyla ilgili konuştu ve yeni sezondan beklentilerini anlatırken dördüncü sezon hakkında net bir bilgisinin olmadığını da ifade etti.

İlk sezonu 2016 yılında Netflix’te yayınlanan, normalde tek sezon olarak planlanan Stranger Things, aldığı olumlu tepkilerin arından 2017 yılında ikinci sezonu, 2019 yılındaysa üçüncü sezonuyla yayın hayatına devam etmişti.

Birinci sezonda yaşanan olayları devam ettiren ikinci sezonda diziye katılan ve Max karakterine can veren Sadie Sink, dizinin dördüncü sezonuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 17 yaşındaki genç oyuncu dizinin dördüncü sezonundan beklentisini anlattı.

“Karakterleri lisede, normal çocuklar olarak görmek istiyorum”

Sadie Sink, Stranger Things

Üçüncü sezon finaliyle dördüncü sezona açık kapı bırakan dizinin dördüncü sezonu hakkında dizinin yaratıcıları olan Duffer Kardeşler’in ne yapacağını görmek için heyecanlı olduğunu aktaran Sadie Sink, “Sadece karakterleri lisede, normal çocuklar olarak görmek istiyorum. Bu noktada hepimizin istediği buymuş gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Karakterlerin üç sezon boyunca yeterince şey yaşadığını vurgulayan Sink, bu olayların ardından bir molayı da hak ettiklerini söyledi.

Stranger Things 4. sezon

Stranger Things

Dizinin dördüncü sezonunda neler olacağına dair şu an net olarak bir şey bilinmese de birçok söylenti bulunuyor. Sadie, bu söylentiler ve dizinin dördüncü sezonu hakkında bilgi sahibi olmadığını söyledi.

Popüler Netflix dizisinin yeni sezonuna dair henüz resmi olarak bir onay haberi gelmedi. Ancak projenin yapımcısı olan Shawn Levy, dizinin büyük ihtimalle devam edeceğini iddia etmişti. Dizinin yeni sezonu hakkında tüm bildiklerimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/stranger-things-yildizi-sadie-sinkten-4-sezon-aciklamasi,j-Om5nj6QEK_otbEomcxAA/4M3dthXdakWb5ClqaXFKNg
32
8
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
32
8
3
2
0