Havai Fişeklerin Yerini Drone'lar Alıyor!

26
5
2
2
0
Havai Fişeklerin Yerini Drone'lar Alıyor!
Her alanda karşımıza çıkan teknoloji, son olarak havai fişeklere de göz dikti. Bu bağlamda, bugün gerçekleşecek olan Amerika Bağımsızlık Günü kutlamalarında havai fişekler yerine dronelar kullanılacak.

Teknoloji ve sağladığı nimetler, hayatımızın her alanında bir bir yerini almaya başladı. Drone'lar ise özellikle son dönemde, kaşımıza çokça çıkar oldu. Düğün fotoğraflarından tutun da köpek kurtarmaya kadar birçok amaç için kullandığımız bu akıllı cihazlar, şimdi havai fişeklerin yerine de geçmeye hazırlanıyor.

Travis Hava Kuvvetleri Üssü’nün bu akşam düzenleyeceği Amerikan Bağımsızlık Günü etkinliği sırasında kullanılacak olan drone'ların sayısı ise dudak uçuklatıyor. 5000 adet drone’un katılacağı etkinlik, bir ilk olması nedeniyle de ayrı bir heyecana ev sahipliği yapıyor.

Intel’in bu işler için tasarladığı ve ‘Shooting Star’ ismini verdiği drone'lar, büyük ve görkemli bir gösteri için muhtemelen göz alıcı olacaktır. Havai fişeklerin sebep olduğu seslerin olmayacağı, bu nedenle de daha sessiz bir gösteri olacağını var sayarsak, kutlamaların herkes için keyif verici geçeceğini söyleyebiliriz. Daha önce Disney World, Super Bowl ve Olimpiyat kutlamalarında da kullanılan bu teknoloji, büyük bir ışık şovuna sahne olmuştu.

26
5
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
26
5
2
2
0