Sualtı Çekimleri İçin Kullanabileceğiniz 5 Aksiyon Kamerası Aparatı

8
5
2
0
0
Sualtında çekim yapmak için kullandığınız kameraları çok daha etkili hale getiren bazı aparatlara göz attık. Bu aparatlar sayesinde hem daha iyi çekimler yapabilir hem de dalışınızı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Yaz aylarının en sıcak günlerini yaşamaya başladığımız bu günlerde, iznini ayarlayan kişiler birer birer tatile doğru yola çıkıyorlar. Yaz tatilleri, pek çok kişi için deniz ve havuz anlamına geliyor. Bizler de bugün sizlere bu maceranızı hayata geçirmek için kullanacağınız aksiyon kameralarına özel aparatlar tanıtacağız. Eğer öncesinde bir aksiyon kamerası arıyorsanız, aşağıdaki ilgili haberden aksiyon kameraları için hazırladığımız habere ulaşabilirsiniz.

SMACO Aksiyon Kamerası İçin Full Face Dalış Maskesi

Tüm aksiyon kameraları ile uyumlu olan SMACO Full Face dalış maskesi, sualtında yatay ve dikey olacak şekilde 180 derecelik bir görüş açısı sunar. Bu görüş sayesinde muhteşem görüntüler yakalarken, bu görüntüleri canlı bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. Maskenin yapısı sayesinde hem ağızdan hem de burundan nefes alabilirsiniz.

Kingma Bobber Şamandıra Sualtı Monopod

Bu aparat sayesinde aksiyon kameranızı sualtında kaybetme derdiniz ortadan kalkar. Bu özel monopod, hem kameranızı daha güzel bir şekilde tutmanızı sağlıyor hem de elinizi bıraktığınızda kameranın su üstüne çıkmasını olanak tanıyor.

Kingma Aksiyon Kamerası İçin Dalış Maskesi

Aksiyon kamerası bağlantı modülüne sahip olan bu dalış maskesi sayesinde dalışınız boyunca kaliteli çekimler yapabilirsiniz. Bu dalış maskesi, su kabına sahip tüm aksiyon kameraları ile uyumludur.

Aquapod Şamandıra Sualtı Monopod

İki kademeli monopod şamandıra sayesinde sualtında muhteşem selfieler çekebilirsiniz. 37 cm’den 62 cm’ye kadar uzayan bu monopod şamandıra, monopodu elinizden kaçırdığınızda batmasını engelleyerek kameranın yüzeye çıkmasını sağlıyor.

Yoemely Aksiyon Kamera Sualtı Dalış Işığı

Sualtında profesyonel çekimler yapmak için ufak da olsa bir ışığa ihtiyacınız olabilir. Yoemely’nin bu sualtı dalış ışığı size bu imkanı sağlayarak yalnızca gündüz değil gece çekimlerini de daha etkili kılabilir. Herhangi bir kılıfa ihtiyaç duymadan 30 metre derinliğe kadar kullanılabilen bu aksiyon kamera ışığı, maceranıza daha çok renk katacak.

Bu aparatlar dışında aksiyon kameraları için diğer aksesuarlara göz atmak istiyorsanız buraya tıklayarak Teknostore’da yer alan ilgili kategoriye ulaşabilirsiniz.

8
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
5
2
0
0