Substack, Sohbet Etmeyi Kolaylaştıran ‘Topluluk’ Özelliğini Duyurdu

1
1
0
0
0
Substack, kullanıcılarını sevindirecek, ‘Topluluk’ adında bir özellik duyurdu. Özellik, insanların belirlenen konular ile ilgili sohbet etmesini kolaylaştırıyor.

Substack, internet üzerinden gazete yayımlamak isteyen insanları bir araya getiren bir platform. Kullanıcılar bu platform üzerinden istedikleri yayımlara abone olup, takip edebiliyorlar.

Substack, ‘Topluluk’ adını verdiği yeni bir özelliği platformuna ekleyeceğini açıkladı. Bu özellik platform aracılığıyla yayım yapan yazarların, tartışma konuları açabilmesine olanak tanıyacak. Yazarlar isterlerse bu özelliği ücretli ya da ücretsiz bir şekilde sunabilecek.

Özellik eklenmeden önce de yayımlanan haberlerin altında yorumlar sekmesi bulunuyordu. Ancak bu yorumlar, ana fikirden uzaklaşarak, istenilen sohbet kalitesine yaklaşmaya engel olabiliyordu.

Platformun yaratıcılarından, aynı zamanda CEO’su olan Chris Best yaptığı bir açıklamayla, bu özelliği getirmelerinin ardındaki sebebin, aynı zevkleri paylaşan insanları bir araya toplayarak, daha iyi bir hizmet vermeyi amaçladıkları olduğunu söyledi.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/06/03/substack-expands-its-subscription-platform-with-discussion-threads/
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0