Sunucusu Çöken Reddit, Kullanıcılarını Korkuttu

20
5
2
1
1
İnternet dünyasının en popüler 3 adresinden biri olan Reddit, yaşadığı teknik sorunlar nedeniyle kısa süre erişime kapandı. Sitenin kapandığına dair söylentiler, Reddit kullanıcılarını bir hayli korkuttu.

Dünya genelinde olduğu kadar ülkemizde de hatlı sayılır bir kitlesi olan Reddit, sunucu problemleri nedeniyle Amerikalı takipçilerini korkuttu. İnternetin ön kapısı olarak tanımlanan Reddit’i deepweb’in legal versiyonu olarak lanse etmek mümkün. Kullanılması bilindiğinde erişilebilecek bilgilerin neredeyse sınırı olmayan Reddit, özellikle Amerika bölgesinde son derece popüler bir adres.

Bugün itibari ile yaşadığı sunucu problemleri nedeniyle erişim problemleri yaşatan web sitesi, dakikalar içerisinde twitter’ın gündemine düştü. Temel olarak Reddit gibi devasa bir kaynağın kapanmış olmasından korkan kullanıcılar, şaşkınlıklarını tweet atarak belirtti. Sorun bir saat içerisinde çözülmüş olsa da Reddit, oldukça kısa bir sürede sosyal medya’nın en çok konuşulan konularından biri halini aldı.

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/11/reddit-is-down-monday/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#RA9PEMTR6aqU
20
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
5
2
1
1