Süper Ay’ın Videosunun Çekildiği Sırada UFO Benzeri Bir Nesne Görüntülendi!

0
0
0
0
0
Süper Ay’ın Videosunun Çekildiği Sırada UFO Benzeri Bir Nesne Görüntülendi!
Rondomon isimli YouTube kanalının geçtiğimiz cumartesi günü paylaştığı videoda, Süper Ay’ın görüntülendiği sırada bir tanımlanamayan cismin hareket ettiği gözlemlendi.

Süper Ay, gündemi farklı konularda meşgul etmeye devam ediyor. Dün yaptığımız bir haberimizde, Süper Ay’la Yeni Zelanda’daki deprem arasında şüphelenmemize sebep olan tesadüften bahsetmiştik. Şimdi ise bu görkemli uzay olayı esnasında UFO benzeri hareket eden bir cismin varlığına dair görüntülerin yer aldığı bir video paylaşıldı.

Rondomon isimli YouTube kanalının paylaştığı videoda, 12 Kasım gecesi NexStar 6se teleskobu ile yapılan Süper Ay çekimi esnasında kadraja bir nesnenin girdiği görülüyor. Sony CX500V HandyCam HD, 5X optik yakınlaştırma, .9m manuel odaklama ve 40 lensten oluşan kamerayla çekilen görüntü hakkında konuşan kameraman, Ay’a doğru zum yaptığı esnada UFO’nun uçmaya başladığını fark ettiğini söylüyor. 

ABD'nin Arizona eyaletinde çekilen bu görüntüyle ilgili konuşan blogger Scott C Waring, UFO’nun yörüngedeki puslu bulutun etrafında göründüğünü belirterek cismin UFO olduğuna emin olduğunu, eğer ışık olsaydı bu kadar ‘katı’ şekilde görülemeyeceğini söyledi. Çevremizdeki alanın uzaylılara ait bir sistemle çevrildiğine inandığını söyleyen Waring, bu videonun da düşüncesini destekler nitelikte olduğunu belirtip son olarak şunu söyledi: Neden bu kadar eminim? Çünkü daha önce UFO’ların göründüğü binlerce fotoğrafta ve videoda olduğu gibi bu videoda da aynı bulanıklık söz konusu.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0