Süper Lig Maçları, İnternetten Reklam İzlenerek Ücretsiz Olabilir!

0
0
0
0
0
Süper Lig Maçları, İnternetten Reklam İzlenerek Ücretsiz Olabilir!
Bir İtalyan şirket, Süper Lig maçlarını yayınlamak için 650 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Eğer kabul edilirse maçlar, internet üzerinden reklam izlenerek ücretsiz şekilde izlenebilir.

İsmi sır gibi saklanan İtalyan bir şirket, senelik 650 milyon Euro’yu gözden çıkararak Spor Toto Süper Lig maçlarını internetten ücretsiz olarak yayınlama teklifinde bulundu. Futbol Federasyonu’nun teklifi kabul etmesi halinde maçlar, reklam izleme zorunluluğu karşılığında internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Olası bir anlaşma halinde federasyonun kasasına yayın ve reklam gelirleri dahil olmak üzere toplam 650 milyon Euro girecek. Tabii bu paradan futbol takımları da faydalanacak ve gelirlerini önemli ölçüde arttıracak.

Futbolseverler, zorunlu reklam dışında isterlerse ücretli üyelikler sayesinde maçları reklamsız olarak takip edebilecekler. Ayrıca GSM operatörleri ile yapılacak ortaklık sayesinde futbolseverler, maçları telefonları üzerinden de kesintisiz ve canlı olarak izleyebilecekler. 

Anlaşmanın sağlanması olasılığı ise çok yüksek görülüyor. Zira Digiturk, yayın hakları için şu an yıllık 360 milyon Euro civarında bir ödeme yapıyor. Önümüzdeki Kasım ayında yapılacak yeni yayın ihalesine katılması halinde İtalyan firmanın kazanamaması daha büyük bir sürpriz olur.

Kaynak : http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/10/12/super-lig-maclari-sifresiz-olacak-536974/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0