Super Mario Bros Filmine Ait, Daha Önce Görülmemiş Bir Sahne Ortaya Çıktı

8
3
3
0
0
Bir dönem ülkemizin televizyonlarında da sık sık gösterilen ve çocukken eğlenceli gelip, büyüdüğümüzde keşke çekmeseydiniz dediğimiz Super Mario Bros filminden yeni bir sahne ortaya çıktı. Bu kesilmiş sahne daha önce hiç gösterilmemişti.

Super Mario Bros filmi, dünyanın en garip filmlerinden bir tanesi olarak anılıyor. Nintendo’nun meşhur oyununun popüleritesinden faydalanmak isteyen Hollywood Pictures, filme oyunla ilgili sıkıştırabilecekleri kadar çok referans sıkıştırmaya çalışmış, bunu da çok absürd ve sürreal bir şekilde yapmıştı. Film gişede çok başarılı oldu ama garip yapısıyla da her zaman tartışmaların odağında yer aldı. 

Super Mario Bros: The Movie Archive isimli bir site, filmin yapımcısı Roland Joffe’nin evinden gelen VHS kasetleri açık artırmada satın almayı başardı. Bu kasetlerden biri, filmin daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış 15 dakikalık bir kısmını da içeren, düzenlenmemiş kopyasını barındırıyordu. Bu sahnelerden bir tanesi internette yayınlandı. 

super-mario-bros

Bu kesilen sahne, Mario ve Luigi’nin King Koopa tarafından yönetilen alternatif Mario evrenine geçmesinden öncesini ve rakip tesisatçı çetesiyle olan karşılaşmasını içeriyor. 

Kesilen sahnedeki görüntüler henüz dijital ortama aktarılma ve işlenme sürecinde. Daha sonrasında videodaki görüntüler paylaşılacak. 

Aşağıdaki videoda, kesilmiş sahneden ufak görüntüleri ve detay bilgilerini bulabilirsiniz. 

Kaynak : https://www.slashfilm.com/super-mario-bros-movie-deleted-scene/
8
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
3
0
0