Super Mario Maker 2, Multiplayer Desteğini İçeren Bir Güncelleme Aldı

15
3
1
1
1
Super Mario Maker 2, Nintendo Switch için geliştirilen bir oyun oluşturma sistemi. Önceki versiyonunda oyuncular karışık bir şekilde dağılırken yeni gelen güncelleme ile seçtiğiniz biri ile online olarak oynayabiliyorsunuz.

Super Mario Maker 2 iyi karşılanmıştı ancak sözü verilmiş bir özellik olmadan birkaç ay geçti. Yeni 1.1 yaması, rastgele oyuncularla oynamak yerine, arkadaşlarınızla çevrimiçi çok oyunculu oynamanıza izin veriyor. Yeni güncelleme ile birkaç yeni özellik daha ekleniyor.

Duyuruya göre 1.1.0 sürümü ile Coursebot'a kaydedilen herhangi bir şeyle birlikte Course World'e yüklenen kurslar için arkadaş listenizdeki kişilerle hem karşılıklı hem de iş birliği içinde oynamanıza izin veriyor. Güncelleme, mobil uygulama için sesli sohbet desteği de ekliyor. Böylece kursları yürütürken arkadaşlarınızla da konuşabilirsiniz. Ancak Nintendo, bunun için bir Switch Online üyeliğinin gerekli olduğunu belirtti.

Mario

Güncelleştirmeye başka birkaç ekleme de yapıldı. "Yakın Oynat" işlevi artık iş birliği modunda da oynamanıza izin veriyor ve bir Coursebot sahnesi oynarsanız, ana bilgisayar sisteminin internete bağlı olması gerekmiyor. Ayrıca bir Official Makers listesi eklendi, böylece Nintendo tarafından yapılan seviyeleri daha kolay bulabiliyorsunuz. Son olarak, doğrudan bir oyuncunun profiline yüklenen kurslardan bir Birlikte Oynat seçeneği eklendi. Maker Profiles artık daha fazla bilgi içeriyor ve tüm modlarda yatay bir Joy-Con ile oynayabiliyorsunuz.

Oyunun yayınlanmasından hemen önce arkadaş listesi içermeyeceği önce ortaya çıktı ve hayranlar memnuniyetsizliği dile getirdiler. Nintendo, E3'te ücretsiz bir güncelleme yapılacağına söz verdi ancak beklenen bir zaman çizelgesi vermedi. Nintendo, ilk üç gününde 2 milyon kopya yayıldığını açıkladığından, haberler oyunun satışlarını yavaşlatıyor gibi görünmüyor.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/super-mario-maker-2-update-lets-you-play-with-frie/1100-6470269/
15
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
3
1
1
1