Super Mario Maker 2 ile Birinci Şahıs Mario Keyfi Mümkün

11
4
1
0
0
Nintendo, ilk kez 2015 yılında piyasaya sürdüğü Super Mario Maker'ın yeni versiyonunu hazırladı. Yeni sürüm, birinci şahıs gözünden Mario maceralarına dahil olunmasına imkan sağlıyor.

Atari'nin popüler olduğu dönemlerde her çocuğun duygusal bir bağ kurduğu ve prensesini kurtarmaya çalıştığı süper kahraman Mario, geçen yıllarla birlikte doğal bir değişim yaşadı. Nintendo, ilk kez 2015 yılında "Super Mario Maker" adında yeni bir sürüm yayınladı. Yayınlanan bu sürüm hem Super Mario oynamaya hem de oyun oluşturmaya yarıyordu.

Şimdiyse hem geliştiriciler hem de Super Mario hayranları tarafından fazlasıyla ilgi gören Super Mario Maker'ın yeni bir versiyonu yayınlandı. Yayınlanan versiyon pek çok yenilikle geliyor.

super mario maker 2

Super Mario Maker 2 olarak yayınlanan bu sürüm özellikle oyun tasarlamak isteyenlerin büyük ilgisini çekeceğe benziyor. Nintendo, bu kez çok geniş bir oyun oluşturma paketi hazırlamış durumda ve bu sayede Süper Mario severler özgürce kendi Super Mario deneyimlerini oluşturabilecekler.

Nintendo'nun sunduğu paketlerin en ilginçleri "Ultima" ve "Might and Magic". Bu paketler, Super Mario'nun maceralarına birinci şahıs gözüyle bakmanızı sağlıyor. 

Tüm bu yeniliklerle birlikte Super Mario Maker 2'nin dijital versiyonu, Nintendo'nun resmi internet sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Ancak fiyatının 59.99 dolardan (yaklaşık 330 TL) başladığını hatırlatmakta fayda var. Eğer Super Mario Maker 2'yle ilgili detaylı bilgi sahibi olmak ve satın almak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://kotaku.com/clever-player-creates-first-person-dungeon-crawler-in-m-1837073586
11
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
1
0
0