Supercell, Yeni Oyunu Rush Wars’u Beta Sürecinde İptal Etti

122
15
14
10
9
Supercell, bir süredir üzerinde çalışmakta olduğu ve beta sürecinde bulunan Rush Wars'un iptal edildiğini açıkladı. Konuyla ilgili açıklama, Supercell'in kendi resmi sitelerinde yayınlandı.

Supercell, bir süredir yeni oyunu olan Rush Wars üzerinde çalışmalar yapıyordu. Oyun, beta sürecindeydi fakat beta sürecindeyken bugün şirket tarafından iptal edildiği açıklandı. Supercell yetkilileri, kendi resmi sitelerinden yaptıkları açıklamada açık ve şeffaf olmaları gerektiğini ve bunu beta sürecinde onlara yardımcı olan oyunculara borçlu olduklarını ifade ettiler. 

Rush Wars, hem Clash Royale, hem Clash of Clans hem de Boom Beach oyunlarından bazı özellikleri bünyesinde bulunduruyordu. Oyunda asıl hedefiniz, birliklerinizi yerleştirerek karşı takımın yerleştirdiği birlikleri yok edip rakibin hazinelerine saldırmaktı. Oyun, ilk olarak Kanada'daki kullanıcılar için beta sürümüne sunulmuştu. 

Rush Wars neden iptal edildi?

Rush Wars

Rush Wars, her türlü kullanıcıya hitap edecek şekilde tasarlanmaya çalışılmıştı. Tüm kullanıcıların keyif alması için tasarlanan farklı bir savaş oyunu oluşturulmak hedefleniyordu. Supercell tarafından yapılan açıklamada, beta sürecinde oyunu farklı şekillerde geliştirip değiştirmek istendiği belirtilmişti. Oyunu daha zorlu hâle getirmeyi denemek, dinamiklerini değiştirmek, strateji açısından neler olacağını görmek istendiği  söylenmişti. Şirket, bugünkü açıklamada oyuna gelen yorumlara bakarak Rush Wars'un kendini tekrar ediyor olduğuna yönelik eleştiriler gördüklerini belirtti.

Supercell, oyunlar için standartlarının oldukça yüksek olduğunu da şu kelimelerle ifade etti. "Oyunların serbest bıraktıktan sonra bile yıllarca oynanabilecek ve senelerce akılda kalacak olması için uğraşıyoruz. Rush Wars'a baktığımız zaman ise durumun bu şekilde olmadığını görüyoruz." Supercell, bu sebeplerden dolayı oyunun iptal edildiğini açıkladı.

Karar verildiği için oyunun uygulama için satın alımları iptal edilmiş durumda. Yani kullanıcılar, oyun içi ögeleri satın alamıyor. Oyun hâlâ erişilebilir durumda ve isteyen kullanıcılar oyunu 30 Kasım 2019 tarihine kadar oynayabiliyor olacak. Ayrıca şirket, aldıkları bu kararın en zor ve en önemli kararlardan biri olduğunu ifade etti. Aynı zamanda oyun için emek harcayan ve yorumlarda bulunan bütün oyunculara da teşekkür edildi.

Kaynak : https://supercell.com/en/news/rush-wars-closing/7225/
122
15
14
10
9
Emoji İle Tepki Ver
122
15
14
10
9