Microsoft, Yeniden Şarj Edilebilir Surface Slim Pen'i Duyurdu

10
1
1
0
0
Microsoft'un bugün gerçekleştirdiği etkinlikte tanıtılan cihazlardan biri de Surface Pro X ile birlikte gelecek olan yeni Surface Slim Pen oldu. Surface Slim Pen, serinin bir önceki cihazlarında bulunmayan bir özelliğe sahip oldu.

Microsoft’un her yıl düzenlediği tanıtım etkinliği bugün New York’ta gerçekleştiriliyor. Microsoft’un yeni tanıttığı cihazlardan biri de Surface Pro X’in klavyesinde bulunacak yeni Surface Slim Pen oldu. Yeni Surface Slim Pen, eski Surface Pen modellerine göre önemli bir yenilikle geliyor.

Microsoft Surface Slim Pen, eski modellerdeki alkalin pillerin kullanımını bir kenara fırlattı ve cihazı yeniden şarj edilebilir hale getirdi. Bu sayede Surface Pen yuvasına takıldığında otomatik olarak kablosuz bir şekilde şarj olacak. Ayrıca Surface Pen’in yerinden çıkarılması cihazda birçok uygulama seçeneği bulunan bir arayüz menü çıkaracak.

microsoft surface slim pen

Surface Pen’in yeni modeli Office programlarında da yeni özelliklere sahip oldu. Ink’e gelen yenilikler sayesinde artık Office programlarında yazının üstünü çizerek yazıyı silebilir, Excel’de yazı yazarak yeni veri girişleri sağlayabilirsiniz. Excel’e gelen bu özellik bilgisayar ve internet sürümüne 2020 yılında gelecek. Bunların dışında Adobe de çizim programı Fresco’nun tanıtımını Surface Pro X üzerinden yaptı. Yani Creative Cloud programlarından birkaçı Surface Pro X’te bulunabilecek.

microsoft surface pen

Yeni Microsoft Surface Slim Pen’in fiyatı ise eski modellerine göre biraz daha tuzlanmış durumda. Cihazın bir önceki modeli 99,99 dolarlık (yaklaşık 570 TL) fiyat etiketine sahipken yeni model 144,99 dolardan (yaklaşık 820 TL) satışa çıkacak. Yani yeni modelin fiyatı bir önceki modelin fiyatının %50’si kadar artmış.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/10/2/20885340/microsoft-surface-slim-pen-rechargeable-battery-wireless-neo-pro-x-excel
10
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
1
0
0