Süs Olsun Diye Evinin Ortasına 12 Milyon TL'lik Pagani Zonda R Yerleştiren Adam

74
35
17
12
4
Pablo Pérez Companc, Miami'deki evinin ortasına yatak odası ile salonu birbirinden ayırmak için bir Pagani Zonda R yerleştirdi. Companc'a göre araç, garajında duran gerçek Zonda R'ın bir kopyası.

Otomobil tutkunlarının spor otomobillere olan bakışı, sıradan bir kişiye göre çok farklıdır. Odalarının duvarlarını sevdikleri otomobillerin posteri ile kaplarlar, rafları otomobillerin minyatür versiyonlarıyla donatırlar, duvarlarını kırıp yerine otomobil yerleştirirler… Bu sonuncusu biraz abartı olabilir; fakat kesinlikle doğru.

Arjantinli yarış arabası sürücüsü Pablo Pérez Companc,  8 milyon dolar yani yaklaşık 40 milyon TL değerindeki evinin yatak odası ile salonunu birbirinden ayırmak için bir Pagani Zonda R kullanıyor. Doğru okudunuz; yukarıdaki ve aşağıdaki resimlerde de gördüğünüz gibi Companc’ın evinin ortasında sadece 15 adet üretilmiş olan bir Pagani Zonda R yan yatmış halde duruyor.

Şaşırma evresini geçtiyseniz rahat bir nefes alabilirsiniz. O gerçek bir Pagani Zonda R değil. ‘’Siyah ufaklığı asla oturma odasında kilitli kalmaya mahkum edemem.’’ diyen Companc, ‘’Yarış arabaları kullanmak içindir.’’ diyerek evinin ortasında yer alan otomobilin, sahip olduğu Pagani Zonda R’ın bir kopyası olduğunu belirtiyor. Kopya ya da gerçek; evinizin ortasında bir otomobil olmasını ister miydiniz?

Kaynak : https://www.autoblog.com/2018/07/26/pagani-zonda-r-wall-art-miami-condo/
74
35
17
12
4
Emoji İle Tepki Ver
74
35
17
12
4