#SUSAMAM Şarkısı YouTube’da 1 Milyon Beğeniye Ulaştı

180
25
10
8
8
Şanışer ve beraberindeki 18 sanatçının birlikte seslendirdiği #SUSAMAM şarkısı YouTube’da çok ciddi beğeni sayısına ulaştı. Şarkı, YouTube Trend’lerde dünden beri 1. sırada yer alıyor.

Türkiye’nin ünlü rap sanatçılarından Şanışer, dün YouTube kanalından #SUSAMAM etiketini kullanan yeni şarkısını paylaştı. Kadın şiddeti, hayvan hakları gibi pek çok soruna parmak basan video, Twitter gündemine 1. sıradan girerken YouTube’da da dünden beri Trend listesinde 1. sırada yer alıyor.

Tam 19 sanatçının yer aldığı video ülkemizde son dönemde çıkan en başarılı şarkılardan biri oldu. Şu anda YouTube’da 1 milyon beğeniyi geçen şarkı, buna karşılık yalnızca 15 bin beğenilmeme aldı. Şanışer, Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel, Kamufle isimlerinin yer aldığı şarkı, daha uzun yıllar boyunca sıkça konuşulacakmış gibi görünüyor. 

Sosyal medyada şarkı hakkında yorum yapan pek çok kişiye göre, müzik alanında yeni bir dönem başlatacak şarkı 14:54 dakikalık süresiyle de ne kadar farklı bir yapım olduğunu bizlere gösteriyor. 

SUSAMAM’la yakın bir aralıkla çıkan Ezhel’in OLAY şarkısı da büyük beğeni sayısına ulaştı. 3 milyon izlenmede 310 bin beğeni alan şarkı, başlarda YouTube trendlerde yer alırken sonra birden trendlerden kaldırıldı.

Ülkemizde yeni dönemde çıkan rap müziklerin içinin boş olduğunu düşünen pek çok kişi, bu yeni şarkılarla birlikte fikir değiştirmiş gibi görünüyor. 

180
25
10
8
8
Emoji İle Tepki Ver
180
25
10
8
8