Yeni Suzuki Vitara, Estetik Tasarımıyla Türkiye'de Satışa Çıktı

9
6
5
2
1
Japon otomotiv üreticisi Suziki’nin sevilen SUV modeli Vitara’nın yeni versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu. Peki, Yeni Suzuki Vitara sürücülere neler sunuyor? Aracın özellikleri ve fiyatı ile tüm ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Suzuki’nin emektar SUV modeli Vitara, üretim bandından ilk indiğinden bu yana tam 30 sene geçti. Bu süre zarfında japon markanın en sevilen otomobillerinden biri olan Vitara, modern çağın gerekliliklerine göre dizayn edilmeye devam ediyor.

suzuki vitara

Suzuki'nin kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Vitara, makyajlanan yüzü ile bugün itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Japon üreticinin en çok satan modeli olan SUV, selefine göre çok daha keskin ve hareketli hatlara sahip olan yeni LED far ve stoplarla geliyor.

suzuki

Parlak, alaşımlı 17 inç jantlara sahip olan yeni Vitara'nın dikey formda yenilenen krom görünümlü ön ızgarası da bir hayli dikkat çekiyor. Sevilen SUV modelinin içine girdiğimizde, 4.2 inç dijital yol bilgi ekranı ve 10.1 inçlik bilgi eğlence ekranıyla karşılaşıyoruz.

yeni suzuki vitara 2019

Kokpitte kullanılan malzemeler sayesinde çok daha premium bir havaya kavuşan 2019 Suzuki Vitara, üst donanım paketlerinde kör nokta uyarı sistemi, otomatik frenleme, hız sabitleme, trafik işareti tanımlama sistemi ve geri görüş kamerası gibi üstün güvenlik özellikleri sunuyor.

vitara

Yeni Vitara’nın kaputunun altında 140 beygir güç üreten turbo beslemeli 1.4 litrelik bir motor bulunuyor. 4x2 ve 4x4 çekiş opsiyonlarıyla sunulan SUV, aynı zamanda 111 beygir güç üreten 1.0 litrelik motor seçeneğine de sahip. 2019 Suzuki Vitara, bugün itibarıyla 156.900 TL’lik başlangıç fiyatıyla bayilerdeki yerini aldı. 

Kaynak : https://tr.motor1.com/photo/4543100/suzuki-vitara-2019/
9
6
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
6
5
2
1