Tales Serisinin Yeni Oyunu Tales of Arise, E3 2019’da Duyuruldu

2
2
1
1
0
Uzun soluklu Japon rol yapma oyunu (JRPG) serisi Tales’in yeni oyunu olan Tales of Arise, Microsoft’un E3 basın konferansında tanıtıldı.

Microsoft, E3 oyun fuarına oldukça dolu bir basın konferansı hazırladı. Firmanın tanıtacağı oyunlardan birinin de Tales serisinin yeni oyunu Tales of Arise olacağı söyleniyordu. Basın konferansında bu söylentiler de resmi hale gelmiş oldu.

Yeni Tales oyunu bir JRPG olacak. Oyun, hem dünya tasarımı hem de dövüşler açısından göze hitap etmeyi başarıyor. Tales serisine aşina olan oyuncular, genel olarak videodan memnun görünüyor.

Bandai Namco Entertainment America'nın kıdemli küresel marka yöneticisi Stephen Akana, Tales serisinin Yusuke Tomizawa önderliğinde heyecan verici yeni başlangıçlar yapacağını belirtmişti. 

Oyunda Dahna ve Rena adlı iki gezegen var. Gökte bulunan Dahna, adil ve kutsal olanların toprakları olarak biliniyor. Yaklaşık 300 yıldır da Dahna, Rena'ya hükmediyor. Gerçekte ise Dahna, Rena gezegenini baskıcı şekilde yönetiyor ve kaynaklarını sömürüyor. Oyundaki iki karakterimiz ise, gerçek anlamda farklı dünyaların insanları olmalarına rağmen yeni bir gelecek yaratmaya çalışıyorlar.

Oyunun çıkış tarihi olarak 2020 yılı gösterilse de detaylar hakkında bir açıklama yapılmadı. Microsoft, etkinlikte kısıtlı sürede yoğun içerik sunduğu için her oyun hakkında uzun uzun açıklamalar yapamadı ancak önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi elde edeceğiz. Oyunun etkinlikte yayınlanan videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/tales-of-arise-the-new-tales-game-is-real-and-it-yup-its-a-jrpg/
2
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
1
0