Tam Bir Pislik Çıktı: YouTube Kanalını Kapatacağını Söyleyen PewDiePie ‘Şaka Yapmış!’

1
1
0
0
0
Tam Bir Pislik Çıktı: YouTube Kanalını Kapatacağını Söyleyen PewDiePie ‘Şaka Yapmış!’
Az önce yayınladığı video ile önce kanalını kapatacağına dair verdiği sözü tutacağını açıklayan PewDiePie, videonun sonunda ise ‘that was the joke’ yani, bu bir şakaydı diyerek herkesi bir güzel trollediğini açıklamış oldu.

İlk duyduğumuzda herkes gibi biz de şaşırmıştık, bir adam 50 milyon aboneye ulaştıktan sonra YouTube kanalını neden kapatır diye. Daha önce bugün saat 19.00 itibarıyla kanalını kapatacağına dair açıklama yapacağını söyleyen PewDiePie, birkaç dakika önce bir video paylaştı. Hatta videonun ismini de ‘deleting my channel’ (kanalımı kapatıyorum) şeklinde koydu. Acaba kötü haberi nasıl verecek diye bekleyedururken o da ne? ŞAKAYMIŞ. 

Videoya önce bir önceki ‘kanalı silme sözü’ ile ilgili çektiği videodan bahsederek başlayan YouTuber, videonun ortalarında ise kanalı silme işlemine dair aldığı ekran görüntülerini paylaştı -kapattığı 2. kanalıymış-. En son ‘aha şimdi kapattığını söyleyecek’ diye beklerken ‘that was the joke’ yani bu bir şakaydı diyerek videoyu noktaladı. 

Hepimizi ağır trolledin kardeş, ama elbet birileri bunun intikamını senden çok acı alacak. O günü de şimdiden merakla bekliyoruz :)

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0