Tamamen Ücretsiz Dijital Bilim ve Teknoloji Dergisi: Foton

30
4
2
0
0
IEEE Balıkesir Üniversitesi Öğrenci Topluluğu, Yayın ve Tasarım Komitesi tarafından yayımlanan bilim ve teknoloji dergisi Foton, ücretsiz olarak meraklılarına sunuluyor.

Dünya çapında 500 bini aşkın üyesiyle bilim ve teknoloji üzerine çalışmalar yapan IEEE’nin Türkiye’deki öğrenci topluluklarından biri olan IEEE Balıkesir Üniversitesi Öğrenci Topluluğu, Foton adında bir bilim ve teknoloji dergisini ücretsiz olarak hazırlıyor ve yayınlıyor.

Şu ana kadar 6 farklı sayısı yayınlanan Foton’un son sayısı ise 15 Eylül 2019 tarihinde okuyucularıyla buluştu. Dergide bilim ve teknoloji yayınlarının yanı sıra iş dünyasının önde gelen isimlerinin imzasını taşıyan sektörel yazılar da bulunuyor. Hemen aşağıda bulunan görselde Foton’da yazısı yayınlanan isimleri, unvanlarını ve yazıların konularını görebilirsiniz.

dergi

Webtekno editörü Şahin Kılınç'ın da bir yazısının bulunduğu Foton dergisine ulaşmak için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca burada bulunan bağlantıya tıklayarak da Foton dergisinin Instagram hesabına ulaşabilir, dergiyle ilgili tüm gelişmeleri anlık olarak takip edebilirsiniz.

30
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
4
2
0
0