Tanımlanamayan Cisimleri Videoya Çekerken Heyecandan Çıldıran Adam

0
0
0
0
0
Tanımlanamayan Cisimleri Videoya Çekerken Heyecandan Çıldıran Adam
Kafanızı gökyüzüne kaldırdınız ve garip, parlak cisimlerin sistematik bir şekilde uçtuğunu farkettiniz. Nasıl bir tepki verirdiniz? Bu adam gibi olmayacağı kesin...

Her geçen gün uzayın bilinmezliklerinin keşfine yönelik yapılan çalışmalar, bilim kurgu temalı filmler, kitaplar ve daha niceleri, günden günden uzaylıların varlığına inanların sayısını arttırıyor.

Bir de bunların üstüne zaman zaman gökyüzünde karşılaştığımız tanımlanamayan cisimler eklenince insanoğlu iyice paranoyak oluyor. İşte bu durumlardan biri son olarak Amerika'da birkaç kişinin başına geldi. Gözyüzünde parlak, ışık saçan bir nesnenin yere doğru düştüğünü gören adam telefonunu çıkarıp video çekmeye başlıyor. Sonrasında dağılan, havada sabit kalan ve bir anda sayısında artma-azalma olan cisimleri kaydeden adam, tam anlamıyla çılgına dönüyor.

''İstila ediliyoruz!'' diye bağıran adam, uzaylıların sonunda Dünya'ya indiğini haykırmakta. Adamın en komik ve bir o kadar da garip tepkisi ise ''hepiniz bunları silahlarınız ile vuruyor olmalısınız!'' demesi. Aslında bu tepki, bireysel silahlanma konusunda zirveyi görmüş Amerika'nın son halini de özetler nitelikte.

Peki bu işin aslı ne? Aslında biraz mantıklı düşünüldüğü zaman, çoğu UFO olayında olduğu gibi bu olay da bir yanlış anlaşılma. Şöyle ki; videoda adamın 'UFO' sandığı parlak şeyler, aslında akşam vakti atlama çalışması yapan Amerikan Ordusu'nun 'Altın Şövalyeler' adlı paraşüt ekibi. Önce ayak kısımlarına taktıkları meşaleler ile grup halinde atlayan ekip, daha sonrasında sistematik bir şekilde dağılıyor. 

Ardından açılan paraşütlerin etkisi ve iniş hızının yavaşlığı sebebi ile paraşütçüler havada sabit duruyorlarmış gibi gözüküyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0