Tarihin En Eğlenceli Ailesi Addams Family’den İlk Fragman Geldi

14
4
4
1
1
Popüler kültürde kendine has bir yeri olan Addams Ailesi, bir kez daha beyaz perdeye geliyor. Yeni filmden ilk fragman geldi.

Addams Ailesi, sıradan bir Amerikan ailesinin komik, ilgi çekici ve abartılı bir varyasyonu olarak popüler kültürde kendine yer edinmişti. Herkesin az çok bildiği bu ikonik seri, Hollywood’un “Eskilerden bir şey getirin de reboot yapalım, remake yapalım, yapalım bir şeyler işte” mantığına uygun olarak yeniden sinemaya geliyor.

MGM tarafından yapılacak olan filmin ilk fragmanı da internette yayınlandı. Yeni Addams ailesi, animasyon olarak vizyonda yer alacak.

Yeni animasyon filmde Addams ailesi, açgözlü reality TV sunucusundan kurtulmaya çalışırken büyük bir kutlama (Muhtemelen Cadılar Bayramı) için ziyarete gelecek olan geniş ailelerini ağırlamaya hazırlanıyor. Animasyon uyarlamanın seslendirme kadrosu da oldukça iyi. Ailenin babası Gomez’i Oscar Isaac, annesi Morticia’yı Charlize Theron, evin kızı Wednesday’i Chloe Grace Moretz, Finn Wolfhard’ı Pugsley, Uncle Fester’i Nick Kroll ve Grandmama’yı da Bette Midler seslendirecek. Filmde yeni karakterlerle de karşılaşacağız. Bunlar reality TV şovu sunucusu Margaux Needler ve kızı Parker olacak.

Filmin yönetmenliğini, Sausage Party filminin yönetmeni Greg Tiernan ve Conrad Vernon yapacak. Filmde, ikonik ailenin ilk versiyonlarından ilham alındığı göze çarpıyor.

The Addams Family, Cadılar Bayramı’ndan 2 hafta önce 11 Ekim’de gösterime girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/04/09/the-addams-family-movie-2020-trailer-watch-online/
14
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
4
4
1
1