TBMM'deki Tüm Milletvekillerine Dizüstü Bilgisayar Dağıtıldı

0
0
0
0
0
TBMM'deki Tüm Milletvekillerine Dizüstü Bilgisayar Dağıtıldı
Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki 26. dönem milletvekillerine Meclis Başkanlığı tarafından dizüstü bilgisayar verildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki 26. dönem milletvekilleri bugün tahmin etmedikleri bir sürprizle karşılaştı. TBMM Meclis Başkanlığı, 26. dönem milletvekillerine birer dizüstü bilgisayar verdi ve bu dizüstü bilgisayarın verilişiyle ilgili durumu cihazların yanında notla birlikte milletvekillerine ulaştırdı.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman tarafından yazılan bir yazıyla birlikte gönderilen dizüstü bilgisayarların milletvekillere verilmesindeki amacın milletvekillerinin görevlerini aksatmadan olması gereken zamanda hızlı bir şekilde yapmaları olduğu söylendi.

Milletvekillerinin görevinin değerine dikkat çeken Kahraman, yazısının girişinde  "TBMM üyesi olarak, aziz milletimizin şerefli egemenliğini temsil ediyor, ahlaki ve vicdani sorumluluğu son derece yüksek bir görev ifa ediyorsunuz." dedi ve gönderilen bilgisayarların sebebini "TBMM Başkanlığı olarak görevinizi hızlı, etkin ve zamanında yerine getirebilmeniz için sizlere her türlü desteği vermeye büyük itina göstermekteyiz. Yasama, denetim ve temsil görevinizi çağın gereklerine göre yürütebilmeniz için elektronik araçlardan yararlanmanızın bir zorunluluk haline geldiği malumunuzdur. Başkanlığımız, geçtiğimiz yasama dönemlerinde başlatılan bir uygulamayı, bu yasama döneminde de devam ettirme kararı almıştır." cümleleriyle açıkladı.

Bu arada merak edenler için ekleyelim, milletvekillerine dağıtılan dizüstü bilgisayarların markası ve teknik özelliklerine ait herhangi bir bilgi mevcut değil.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0