Tek Müşterisi Bile Yokken Bir Facebook Gönderisiyle 500 Müşteri Kazanan İşletmeci

Bazen işleriniz hiç yolunda gitmiyorken Facebook’ta paylaşacağınız bir ileti, bütün işinizin yönünü tersine çevirebilir.

Küçük bir restoranı olan ve maalesef neredeyse hiç müşterisi bulunmayan John McMillan, Facebook’ta paylaşılan bir ileti sayesinde şu an günde 500’e yakın müşterinin ziyaret ettiği işletme sahibi bir kişi. 

Mütevazi bir görünüme sahip Whitbie’s Fish & Chips adındaki restorana giden 31 yaşındaki Colin Ross, restoranda yalnızca kendisinin ve işletmecinin olduğunu fark etmiş. McMillan’a işlerin nasıl gittiğini soran Ross, uzunca bir süredir müşterisinin olmadığını hatta kendi masrafını bile karşılayamadığı cevabını vermiş. Bunun üzerine Facebook sayfasından McMillan’ın restoranıyla ilgili bir Facebook iletisi paylaşan Ross, restorana gün geçtikçe daha fazla sayıda müşterinin gelmesini sağlamış. 7 yıldır devam ettirdiği işinde ilk kez bu kadar müşteriyle karşılaştığını belirten McMillan, sanıyorum ki Ross’a büyük bir minnet borcu var.

Colinn Ross, Facebook gönderisinde şu cümlelere yer vermiş: “Bugün sadece mekanın sahibi olan 70 yaşındaki beyefendiden başka kimsenin bulunmadığı Whitbie’s Fish & Chips’i ilk kez ziyaret ettim. Ona işlerin nasıl gittiğini sordum ve bana günü sonunda kendisine bile bir ücret ödeyemediğini söyledi. Bu gerçekten beni rahatsız etti. İnsanların durumunun iyi olmasını istiyorum, özellikle de zamanını buna ayıran 70 yaşındaki bu adamın. Mekanın sahibi gerçekten klas bir adamdı, yani ben Lethbridge’deki herkesten bu çalışkan adamı desteklemek için bu gönderiyi paylaşmalarını rica ediyorum, o bunu gerçekten hak ediyor.

Kaynak : http://sosyalmedya.co/hic-musterisi-olmayan-restoran-tek-bir-facebook-gonderisiyle-500-musteri-kazandi/
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0