Tekken 7'nin 3. Sezonundan İpuçları Veren Bir Video Yayınlandı

5
2
2
1
0
Tekken 7'nin 3. Sezonundan İpuçları Veren Bir Video Yayınlandı
Bandai Namco, yeni bir video ile Tekken 7’nin üçüncü sezonu ile ilgili ilk bilgileri paylaştı. Videoda Leroy Smith isimli yeni bir karakteri ve tanıdık bir yüz olan Zafina’yı görüyoruz.

Tekken 7, 2015 yılında çıktığından beri 2 sezon geçirdi. Üçüncü sezonunun gelmesi beklenen Tekken 7 hakkında yeni bir video paylaşıldı. Videoda, üçüncü sezon ile ilgili ilk bilgiler gün yüzüne çıktı.

Bandai Namco’nun paylaştığı videoda, Tekken 7’nin üçüncü sezonunun gelmesi ile birlikte oyuna iki adet daha karakter ekleneceğini görüyoruz. Bunlardan biri, yeni tanıtılan Leroy Smith’ken, diğeri ise Tekken 6’dan tanıdığımız Zafina.

Videoda yapılan açıklamada, Leroy Smith’in kim olduğu ile ilgili fikir sahibi oluyoruz: “50 yıl önce, New York’ta genç bir çocuk, büyük bir çete savaşının içerisine yakalanarak ailesini ve evini kaybeder. Onlarca yıldır kayıp olan çocuk, sonunda New York’a döndü ve şu anda tecrübeli bir dövüş sanatı ustası ve intikam almak için geldi.”

Üçüncü sezon için iki adet daha karakterin getirilmesi planlanıyor. Bu karakterlerin kış ve ilkbahar mevsimlerinde geleceği düşünülüyor. Ayrıca yeni sezonla birlikte ücretsiz güncellemeler de geliyor. Bunlardan en önemlisi, tüm karakterlere yeni hareketler eklenmesi diyebiliriz. Zafina, Tekken 7’ye bu ay gelecek; Leroy Smith’in ise önümüzdeki kış gelmesi planlanıyor.

Kaynak : https://www.vg247.com/2019/08/05/tekken-7-season-3-details/
5
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
2
1
0