Teknoloji Devi Apple Nihayet Resmi Olarak Twitter'da

0
0
0
0
0
Israrla sosyal ağlarda resmi bir hesabı olmayan Apple, iPhone 7 lansmanı arefesinde Twitter'a katıldı.

Şu anda farklı piyasa koşulları ve sadece üst seviye modeller satmasıyla akıllı telefon pazarının lideri konumunda olmayan Apple, şüphesiz kullanıcılar tarafından en çok sevilen teknoloji markası olma özelliğini taşıyor. (Seveni kadar düşmanı olsa da) Öyle ki şirketin her yeni çıkardığı iPhone modelini satın almak isteyen kullanıcılar Apple mağazalarının önünde çadır kurarak saatlerce bekliyor.

Kullanıcılar üzerinde bu kadar yüksek marka algısı olunca diğer şirketlerden farklı olduğunu gösteren Apple hem IFA ve MWC gibi önemli teknoloji fuarlarına katılmıyor, hem de sosyal ağlarda Apple adıyla resmi bir hesabı bulunmuyordu. Nihayet, Apple artık bir Twitter hesabı açtı.

Daha hiçbir hesabı takip etmeyen ve hiçbir tweet paylaşmayan Apple'ın Twitter hesabı açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen onbinlerce takipçisi var ve takipçi sayısı hızla artmaya devam ediyor.

Daha önce Apple, bazı servisleri ve destek için sosyal ağlarda yer alsa da direk olarak @Apple kullanıcı adıyla ilk defa sosyal ağlara dahil oldu. Bu olayın iPhone 7 lansmanından birkaç gün önce gerçekleşmesi de Apple'ın dijital medyada yeni bir strateji uygulayacağının göstergesi olabilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0