Teknoloji Devi Samsung Resmi Olarak İkinci El Telefon İşine Girdi

2
1
1
0
0
Teknoloji Devi Samsung Resmi Olarak İkinci El Telefon İşine Girdi
Samsung, az kullanılmış ikinci el Samsung Galaxy cihazlarını uygun fiyatlarla resmen satmaya başladı.

Akıllı telefon fiyatları malum, herkes üst seviye cihaz kullanmak istese de kimisinin bütçesi yetmiyor; kimisi de bir akıllı telefona bu kadar para vermenin anlamsız olduğunu düşünerek ihtiyaçlarını karşılayacak seviyede bir telefon alıyor.

Hal böyle olunca da uygun fiyatla üst seviye cihazları kullanmak isteyenlerin başvurduğu ilk yöntem ikinci el telefon almak. Ama kullanıcıların sattığı ikinci el cihazlar zaman zaman sıkıntılara neden olabiliyor.

Bu alanda bir açık gören Samsung, outlet akıllı telefon satışı olarak da nitelendirebileceğimiz Samsung Sertifikalı Kullanılmış Galaxy Telefonlar olarak ikinci el cihazları kullanıcılara sunuyor.  Ayrıca çok büyük kusurları olmayan, çalışır durumdaki telefonlardan oluşan bu ikinci el cihaz kategorisinde satılan cihazlar için Samsung 12 aylık bir garanti de veriyor.

Kullanıcılar ikinci el olarak hafif kusurlu ancak kullanılabilir durumdaki cihazları sıfır fiyatının ortalama 150-200 dolar altında bir fiyata alabiliyor.

İlk olarak ABD’de başlayan bu ikinci el cihaz satışlarının kısa sürede diğer ülkelerde başlayacağı tahmin edilirken henüz Samsung’tan konuyla ilgili bir açıklama yok.

Ülkemizdeki ve diğer dünya genelindeki büyük teknoloji mağazaları outlet kategorisi altında aslında benzer sistemle ikinci el cihazları garantili bir şekilde tekrar satışa sunuyordu ancak ilk defa büyük bir marka tüketicilere ikinci el cihaz sunacak.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0