Teknostore'da Bayram Dolayısıyla İndirime Giren 5 Ürün

0
0
0
0
0
Bu yazımızda bayrama özel Teknostore'da indirime giren 5 ürünü listeliyoruz.

Webtekno olarak bizim de bünyesinde yer aldığımız İzmo Bilişim'in teknoloji dikeyinde uygun fiyatlı ve ilgi çeken ürünleri tüketicilerle buluşturan e-ticaret sitesi Teknostore'da bayrama özel olarak indirime giren 5 teknolojik ürünü bu yazımızda listeliyoruz.

Angel Eye W8 Kameralı Akıllı Saat

Uygun fiyatına rağmen sunduğu özelliklerle dikkat çeken akıllı saat Angel Eye W8, özellikle kamerası ve hem Android hem de iOS uyumlu olmasıyla öne çıkıyor. Normalde 139TL fiyat etiketiyle satışa sunulan Angel Eye W8, bayrama özel fiyatıyla kısa bir süreliğine 125TL'den satılıyor. Ürünü satın almak için bu bağlantıya gidebilirsiniz.

Ayrıca ürünün inceleme videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Meizu M3 Note

Teknostore'daki birçok ürün gibi uygun fiyatına rağmen başarılı teknik özellikleriyle tam bir fiyat performans canavarı olan Çinli üretici Meizu'nun güncel modellerinden Meizu M3 Note, 1000TL altında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar arasında yerini koruyor. Daha önce 995TL'den satışta olan Meizu M3 Note, bayrama özel 899TL fiyat etiketine sahip. Meizu M3 Note'u bu bağlantı üzerinden satın alabilirsiniz.

Eachine E20 3D Mini Spider Drone

Canınız sıkıldığında eğlencenin dibine vurabileceğiniz örümcek drone Eachine E20, bayrama özel fiyatıyla 115TL'den Teknostore'da yerini alıyor. Ürünü almak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 2

Sağlıklı bir düzen kurmak için uyku takibi, adımsayar gibi özellikleriyle öne çıkan ve aynı zamanda dijital bir saat görevi de gören Xiaomi Mi Band 2, Teknostore'da bayrama özel olarak bir süreliğine indirimde. Xiaomi Mi Band 2'yi 189TL yerine 159TL fiyatıyla Teknostore'dan bu bağlantıya giderek alabilirsiniz.

Ayrıca Xiaomi Mi Band 2'nin inceleme videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

SJCAM Sj4000 Aksiyon Kamerası

Aksiyon tutkunları için Full HD video kaydı yapabilen ve zorlu koşullara dayanıklı aksiyon kamerası SJCAM Sj4000, özellikle fiyatına göre sunduğu başarılı özelliklerle dikkat çekiyor. 250TL yerine bayrama özel 220TL fiyatıyla SJCAM Sj4000 aksiyon kamerasını bu bağlantıdan alabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0