Teknostore’da Muhteşem Cuma İndirimlerinde En Çok Satın Alınan 5 Ürün

58
8
6
3
2
Kasım ayının belki de en çok konuşulan etkinliklerinden Muhteşem Cuma, tüm dünyada büyük bir alışveriş çılgınlığı yarattı. Teknostore da etkinlik süresince onlarca üründe indirime gitmişti.

Her sene gerçekleşen Muhteşem Cuma indirimleri, bu sene de özellikle alışveriş tutkunları için oldukça keyifli geçti. Günlerce devam eden etkinlikler süresince indirimde olan tüm ürünler büyük ilgi gördü ve herkes bu fırsatları bir şekilde değerlendirdi. Biz de sizler için Teknostore'da Muhteşem Cuma kapsamında en çok tercih edilen 5 ürünü derledik. 

JUO Sports Bass Müzik Çalar Özellikli Bluetooth Kulaklık

Teknostore'da en çok tercih edilen kulaklıklardan biri olan JUO Sports Bass Müzik Çalar Özellikli Bluetooth Kulaklık, hem SD kart desteği sayesinde doğrudan müzik dinleyebileceğiniz hem de telefon görüşmelerinizi yapabileceğiniz çok yönlü bir ürün. 

  • İndirimli Fiyat: 79.90 TL

Bt-350 Mikrofonlu AUX Çıkışlı Araç Bluetooth Kiti

Bluetooth desteği sunmayan araçlarda bağlantı ihtiyacınızı pratik bir şekilde karşılamanız için ideal bir ürün olan Bt-350 Mikrofonlu AUX Çıkışlı Araç Bluetooth Kiti, aynı zamanda araç içerisinde telefonunuzla temas etmeden sesli görüşmeler yapmanıza olanak sağlıyor.

  • İndirimli Fiyat: 19.90 TL

Linktech Ultra Micro SDHC 32 GB Hafıza Kartı

Aksiyon kamerası, kamera, fotoğraf makinesi ve telefon gibi cihazlarınızda güvenle kullanabileceğiniz; 80 MB/S okuma hızına sahip olması sayesinde 4K'ya kadar HD kalitede kayıt yapılmasına olanak sağlayan tercih edilesi bir ürün.

  • İndirimli Fiyat: 29.90 TL

Xiaomi Mi 2i 10000 mAh Hızlı Şarj Destekli Slim Powerbank

Son dönemin sevilen markası Xiaomi'nin yeni nesil powerbank'lerinden Xiaomi Mi 2i 10000 mAh Hızlı Şarj Destekli Slim Powerbank, rakiplerine göre uygun fiyatı ve başarılı performansıyla dikkat çekici ürünlerden biri.

  • Fiyat: 119 TL

Bix MyBand Sports Tansiyon Ölçer Akıllı Bileklik

Son dönemde oldukça popüler hale gelen akıllı bileklikler arasında fiyat/performans dengesiyle dikkat çeken ürünlerden biri olan Bix MyBand Sports Tansiyon Ölçer Akıllı Bileklikiçinde barındırdığı pek çok özellik ile akıllı bileklik almak isteyenler için iyi bir seçenek.

  • İndirimli Fiyat:129.90 TL

Eğer siz de uygun fiyatlı ve sizi yarı yolda bırakmayacak teknolojik ürünler arıyorsanız, Teknostore'da en uygun fiyatlardan satışta olan en yeni ürünlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

58
8
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
58
8
6
3
2