Telefon Kılıfı Olarak da Kullanılabilen Mini Drone: AirSelfie

3
3
2
1
0
Telefonunuzun kılıfında minik bir drone taşıma fikri kulağınıza nasıl geliyor?

Özellikle kalabalık bir grupta ya da geniş açılı manzarası bulunan bir yerde iseniz selfie çekmek pek başarılı bir sonuç etmemenize sebep olur. İşte bu konuda yanınızda bir mini drone olduğunu düşünün.

Bir nevi sizin özel fotoğraf çekme asistanınız gibi. AirSelfie adlı mini drone'un tam olarak yaptığı bu. Yanında özel bir telefon kılıfı bulunan AirSelfie bu sayede telefon kabınızın içine girerek hem şarj oluyor hem de ekstra depolama alanı olarak görev görüyor.

Cep telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama sayesinde kontrol edilen AirSelfie, 3 dakikalık bir uçma süresine sahip. Ancak bu 3 dakika, sizin başarılı bir fotoğraf çekmeniz için yeterli. 20 metre yüksekliğe kadar çıkabilen AirSelfie, siz fotoğrafı çekmek için hazır olduğunuzda havadaki pozisyonunu bir süreliğine sabitleyerek sizin de iyi bir poz vermenizi sağlıyor.

Entegre kamerası ile fotoğraf dışında HD video da çekebilen AirSelfie, şu an bir Kickstarter projesi olarak gerken 48,000 dolarlık fonun 11,000 dolarını toplamış durumda. Drone, gereken para toplanırsa yaklaşık 285 dolara satışa sunulacak. 

Tabi bu fiyat bir drone için epey pahalı gelebilir. Ancak sizde kendi bütçenize uygun performans konusunda da başarılı bir drone almak istiyorsanız; sizi şöyle alalım.

Kaynak : http://www.digitaltrends.com/photography/airselfie-drone/
3
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
2
1
0