Telefon Üreticilerinin Korkulu Rüyasından Samsung Galaxy Note10 Açıklaması

31
15
10
7
5
Samsung'un 7 Ağustos'ta tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy Note10'la ilgili edindiği bilgileri paylaşan Evan Blass, Galaxy Note10'un Exynos 9825 işlemciden güç alacağını ve üç farklı renk seçeneğinin bulunacağını açıkladı.

Samsung, yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note10 için geri sayımını sürdürüyor. Telefonun duyurusunun yapılmasına artık çok az bir süre kaldı ve bu süre içerisinde Galaxy Note10'la ilgili daha çok bilgi ortaya çıkacağa benziyor.

Teknoloji şirketlerinden haberler sızdırarak ön plana çıkmayı başaran ve güvenilirliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Evan Blass, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla Galaxy Note10'un hem işlemcisi hem de renk seçenekleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Blass'ın açıklamaları, renkli telefon kullanmayı sevenler için üzücü bir haber niteliğinde.

galaxy note10

Samsung, Note serisinin bir önceki modeli olan Galaxy Note9'da farklı renk seçenekleriyle adından sıkça söz ettirmişti. Üstelik kullanıcılar da Galaxy Note9'un bu geniş renk paletini beğeniyle karşılamışlardı ancak öyle görünüyorki Galaxy Note10, klasikleşmiş renklerle piyasaya sürülecek. Buna göre Samsung Galaxy Note10 siyah, beyaz ve inci renklerine sahip olacak.

Blass'ın dikkat çekici açıklamalarından diğeri ise Galaxy Note10'un işlemcisiyle ilgiliydi. Blass, Galaxy Note10'un işlemcisinin ABD'de Verizon tarafından piyasaya sürülecek olan varyasyonlarında Snapdragon 855 kullanılacağını, diğer tüm Galaxy Note10'larınsa Exynos 9825 işlemcinin kullanılacağını ifade etti. Ancak Samsung, daha önce böyle bir işlemciden söz etmedi ve eğer bu işlemciler Galaxy Note10'da kullanılırsa Samsung, daha önce dillendirmediği yeni bir işlemciyi Galaxy Note10'la birlikte piyasaya sürmüş olacak.

Galaxy Note10'la ilgili çok fazla söylenti var. Ancak Samsung, Galaxy Note10'u 7 Ağustos'ta duyuracak ve o gün geldiğinde, Samsung'un yeni amiral gemisinin tüm özelliklerini öğrenmiş olacağız.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-note-10-colors-leak-shows-less-exciting-options-than-note-9
31
15
10
7
5
Emoji İle Tepki Ver
31
15
10
7
5