Telefonunuzu Daha Akıllı Hale Getirecek 5 İlginç Aksesuar

0
0
0
0
0
Akıllı telefonunuzla birlikte kullanabileceğiniz ve telefonunuzu daha akıllı hale getirecek 5 ilginç aksesuarı listeledik.

Günlük hayatımızın büyük bir kısmında vakit geçirdiğimiz akıllı telefonlar artık hemen hemen her şeyi yapabilecek kadar pratikler ancak çeşitli aksesuarlarla birlikte kullandığımızda bu telefonlar daha da akıllı hale geliyor. Biz de bu listemizde telefonunuzu daha da akıllı yapacak 5 ilginç telefon aksesuarını listeledik.

Xiaomi MiKey Akıllı Kısayol Tuşu

Android telefonlarla uyumlu bir şekilde çalışan Xiaomi MiKey'i telefonunuzun kulaklık girişine takarak ihtiyaç duyduğunuz bazı işlemleri bu tuşa atayabilirsiniz. 10 ayrı görev atayabileceğiniz bu tuş; fotoğraf çekme, video kaydı ve belirlenen bir numarayı doğrudan arama gibi özellikleriyle telefonunuza ihtiyaç için kullanabileceğiniz yeni bir fiziksel tuş kazandırıyor. Xiaomi MiKey'i bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Mag Cable Mıknatıslı ve Örgülü Şarj Kablosu

Akıllı telefonlarımızı şarj ederken genellikle standart kablolar bir süre sonra kullanılamaz hale gelebiliyor, temas problemi yaşayabiliyor ya da sürekli çıkartıp taktıkça telefonumuzun batarya ömrünü azaltıyor. Bu soruna çözüm için tasarlanan Mag Cable Mıknatıslı ve Örgülü Şarj Kablosu ise telefonunuza taktığınız girişe mıknatısla bağlanarak daha pratik ve telefonun batarya ömrünü uzatan bir kullanım sunuyor. Ayrıca örgülü yapısıyla kablo, diğer kablolara göre daha uzun ömürlü bir şekilde kullanılabiliyor.

Mag Cable Mıknatıslı ve Örgülü Şarj Kablosu'nu iPhone'lar için Lightning'li olanını bu bağlantıdan, Android'ler içinse microUSB'li olanını bu bağlantıdan alabilirsiniz.

Qi Wireless Charger Pad Kablosuz Şarj Aleti

Kablosuz şarj destekli ve bu aletle uyumlu akıllı telefonları kablosuz bir şekilde şarj etmenize yarayan Qi Wireless Charger Pad Kablosuz Şarj Aleti ayrıca yuvarlak ve ergonomik tasarımıyla masanızın üzerinde görüntüyü bozmayacak şık bir tasarıma sahip. Bu ürünle uyumlu akıllı telefonların listesine ulaşmak ve ürünü satın almak için bu bağlantıya gidebilirsiniz.

VR Bluetooth Kumanda - Joystick (Android)

Android cihazlarla uyumlu ve tek elle kullanıma uygun bir şekilde tasarlanmış bu kumanda genel olarak VR oyunlarında keyifli ve rahat bir kullanımı amaçlıyor. Ayrıca VR oyunlarının yanı sıra oyun kolu destekleyen normal oyunlarda da oyun kolu olarak kullanabileceğiniz bu VR Bluetooth Kumanda'yı kablosuz bir şekilde bluetooth üzerinden Android telefonunuzla eşleştirebilir ve mobilde oyun keyfini dibine kadar yaşayabilirsiniz. Ayrıca oyunun yanı sıra müzik ve video oynatma için kumanda ve selfie kumandası olarak da kullanabileceğiniz bu VR Bluetooth Kumanda'yı satın almak için bu bağlantıyı ziyaret edin.

DM Aiplay Mini USB Bellek

Her ne kadar bulut çözümleriyle bir cihazdan diğer cihaza veri aktarmak kolaylaşsa da ülkemizdeki internet hızlarıyla bu durum pek mümkün olmadığı için flash bellekler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Üstelik zaman zaman indirdiğimiz bir içeriğe hem telefonumuzda hem de bilgisayarımızda ihtiyaç duyabiliyor ya da telefon / bilgisayarımızda yer kaplamasını istemediğimiz dosyaları flash belleklere depoluyoruz. DM Airplay Mini USB Bellek ise bir tarafı OTG (standart USB) diğer tarafı ise Android için microUSB ya da iOS için Lightning ucuyla hem akıllı telefonlara hem de bilgisayarla bağlanabiliyor.

Android'ler için microUSB - OTG'li belleği bu bağlantıdan, iPhone'lar içinse Lightning - OTG'li belleği bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Ayrıca Teknostore'daki diğer ilginç ve bir o kadar faydalı telefon aksesuarlarına göz atmak için sizi bu bağlantıya alalım.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0