Telegram, Yeni Güncellemeyle Planlanmış Mesajları Getiriyor

18
1
1
0
0
Birçok kişinin severek kullandığı mesajlaşma uygulaması Telegram, geçtiğimiz ay sessiz mesajları getiren v5.10 güncellemesini yayınlamıştı. Şimdi de şirket, planlanmış mesajlar, özel bulut temaları ve daha fazla emoji getiren v5.11 güncellemesini yayınladı.

Özellikle çok fazla kişilerin olduğu grupların yönetimi ve birbirlerini çok tanımayan kişilerin bir arada bulunmasını gerektirecek durumlarda tercih edilen internetli mesajlaşma uygulaması Telegram, yeni özellikleriyle beraber güncellendi. Geçen ay yayınlanan v5.10 güncellemesinin üzerine gelen v5.11 güncellemesi, aşağıdaki yenilikleri getiriyor:

Planlanmış Mesajlar

Sessiz mesajlar özelliği, önceki güncellemede eklenmişti ve gönder düğmesinin üzerine basılı tutunca çalışıyordu. Şimdiyse Telegram, menüyü çeşitlendirmek adına "Mesajı Planla" seçeneğini de getiriyor. Yine benzer şekilde gönder düğmesinin üzerine basılı tuttuğunuzda çıkacak olan menüden mesajı planlayı seçerseniz, mesaj belirlediğiniz tarihte iletilecektir.

Bulut Temaları

Kullanıcılar, artık renk ve duvar kağıdı seçeneklerine göre yeni temalar oluşturabilecekler. Bunlara sonradan manuel olarak ince ayar yapılabileceği gibi, hemen de paylaşılabilecek. Temanın bağlantısı diğer kullanıcılarla paylaşılabilir ve bir kullanıcı temayı değiştirdiğinde, tema tüm kullanıcılar için güncellenir.

Yeniden tasarlanan mesaj seçenekleri

Kullanıcılar mesajı kopyalamak veya paylaşmak için tüm mesajı seçmek yerine, mesajın sadece bir bölümünü de seçebilecekler. Mesaj seçenekleri bölümü, kolaylık olması açısından yönlendirme, cevaplama ve daha fazlası için tek bir menüde birleştirilmiştir.

En önemlisi: Yeni emojiler

Telegram, yeni güncellemeyle birlikte gizlilik ayarlarını güncellemekle kalmadı, çok daha önemli bir özellik olan emojilere de yenilerini ekledi :D. Yeni eklenen animasyonlu emojilerle birlikte kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/291178/telegram-5-11-update-scheduled-messages-condensed-message-options.html
18
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
1
1
0
0