Telltale Games’in Batman Serisine Harika Bir Multiplayer Modu Geliyor!

0
0
0
0
0
Telltale Games, merakla beklenen Batman Serisi’ne oldukça ilginç ve güzel bir çoklu oyuncu modu getiriyor.

Şimdiye kadar ürettiği hikaye bazlı ve size seçimler yaptırtan oyunları ile dikkat çeken Telltale Games’in elinden çıkacak Batman Serisi’ni merakla bekliyoruz. Tam bir çizgi roman havasında olması beklenen yapımda duyurulan yeni multiplayer modu ise çok daha fazla dikkat çekecek gibi duruyor.

Klasik çoklu oyuncu modu yerine interaktif bir canlı yayın hizmeti şeklinde düşünülebilecek bu modun adı ise Crowd Play. Oyuna sahip olan kullanıcıların oyuna başlamasıyla etkinleştirebilecekleri bu modda 2.000 kişi maksimum kapasite olmak üzere canlı yayın paylaşabilecek olan oyuncu, hem kendi oyun deneyimini Twitch gibi paylaşabilecekken aynı zamanda diğer platformlardan farklı olarak oyunda yapılması gereken seçimlerde bu izleyicilerin bizzat rol alabilmesi sağlanıyor.

Yani, Crowd Play modunda oyuncu oyunu oynayan olacakken izleyiciler ise oyun içindeki seçimleri yapan mekanizma olarak görev alabilecek. Hem oyuncu ile izleyicinin daha birlikle olmasını hem de izleyicinin de bizzat oyuna katılmasını sağlayan Crowd Play fazlasıyla dikkat çekecek gibi duruyor.

Hatta bu tarz bir çoklu oyuncu modunun Twitch’ten yayın izleyenlerin çok daha dikkatini çekebileceğini düşünerek hem oyuncu olarak hem de izleyici olarak nasıl bir deneyim vaat edeceğini merakla bekliyorum. Peki, sizce böyle bir mod başarılı olabilecek mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0