Telltale Efsanesi The Walking Dead'in Final Sezonunun Çıkış Tarihi Açıklandı

26
3
2
0
0
Uzun zamandır beklenen The Walking Dead oyununun final sezonu bu yaz karşımıza çıkacak.

Her sezonuyla ayrı bir olay yaratan The Walking Dead'in final sezonunun ilk bölümü çok yakında hayranlarıyla buluşacak. 8 Haziran tarihinden itibaren ön sipariş yapılabilecek oyun, çıktığı andan itibaren indirime girecek.

Xbox One ya da PlayStation 4'den ön sipariş yapan herkes, The Walking Dead: The Telltale Series Collection'a ücretsiz olarak erişim sağlayabilecek. Elbette Steam, GOG, GamersGate ya da Humble Store'da bundan geri kalmak istemedi. Bu platformlarda da ön sipariş veren herkes %10 indirimle oyuna sahip olabilecek.

Telltale'in efsanelerinden olan oyunun final sezonunda Clementine'ı görmeye devam edeceğiz. Yeni bir hayat kurtarmak için mücadele veren Clem, AJ adındaki yetim çocuğu aylaklara karşı korumaya çalışacak. Clem, AJ'ye bakmaya çalışırken kendini hayat kurmak ve lider olmak zorunda hissedecek. Oldukça duygusal olacak son sezonunda da seçimler yapacak ve bir kez daha sonunuzu kendiniz belirleyeceksiniz. 

Şirket, TWD'nin PlayStation 4, Xbox One ve PC için 14 Ağustos 2018'de, bu yılın sonlarında da Switch için geleceğini açıkladı. Oyunun ön sipariş fiyatına gelecek olursak The Walking Dead'i 20 USD şimdiki kur üzerinden 91 TL gibi bir fiyata satın alabileceksiniz. Ancak Steam gibi sabitlenmiş kur üzerine oyun satışı yapan platformların daha uygun fiyatlarla karşımıza çıkacağını öngörebiliriz.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2018/06/06/telltales-the-walking-dead-the-final-season-release-date-announced
26
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
3
2
0
0