Temmuz Ayında Netflix'te Mutlaka İzlemeniz Gereken 8 Film

10
5
3
2
2
Netflix'te Temmuz ayında izlemenizi önerdiğimiz 8 filmi sizler için derledik. İşte son günlerde ne izleyeceğim sıkıntısına düşenler için önerdiğimiz 8 film.

Bugünlerde Netflix'te film izlemek istediğimizde seçeneklerin çok fazla ama kararsızlığın da çok olduğunu biliyoruz. Fakat dürüst olmak gerekirse hepsi de muazzam filmler değil. Bazen mevcut dizilerden, filmlerden hatta çizgi filmlerden bile keyif almadığımız oluyor. Bu konuda sizlere yardım etmek için buradayız.

Temmuz ayı boyunca, Netflix yayın akışında olacak ve sizi hayal kırıklığına uğratmayacak 8 film:

Blue Valentine 

Dean ve Cindy, evlilikleri ile ilgili büyük problemler yaşamaktadır. Bu kötü zamanda ise geçmişi hatırlamaya ve gençlik yıllarındaki o aşk dolu günlere yolculuk etmeye başlarlar. Filmde aynı anda zıt duyguları göreceksiniz.

Gone Baby Gone

Amanda isimli küçük kızın kaybolması, gizemli olaylar ve acıları konu alan bir film. 4 yaşında olan Amanda’yı bulmak için teyzesinin dedektif tutması ve sonrasında yaşananlar sizi gerçekten çok etkileyecek.

Her

Bunalımda olan bir adamın Samantha isimli bir yapay zekaya aşık olması ve onunla sanal ilişki yaşamasını konu alan oldukça ilginç bir film.

Interview With the Vampire

Lestat isimli vampirin bir soyluyu ısırması ile başlayan hikayeyi içeriyor. Isırılan soylu Louis kan ihtiyacı için insanları ısıramamaktadır. Fakat sonrasında küçük bir çocuğun vampir olmasına neden olur.

Jurassic Park

Bilim insanları fosilleşmiş bir sivrisinekte dinozor kanı bulurlar ve yeni dinozorlar yaratmaya başlarlar. Genetikleri ile oynanmış bazı dinozorlar ise herkes için büyük tehlikedir.

Menace II Society

Siyahilerin yaşam tarzlarını, davranışlarını ele alan ve Amerika’daki gettoları izleyicilere sunan bir film.

The Princess Diaries

Mia’nın babasının ölmesinin ardından yaşadığı hayal kırıklıkları ve prenses olduğunu öğrenmesi ile hayatının değişim anlarını anlatan bir film.

Spanglish

Flor’un kızına bakabilmesi için başka bir şehre taşınması ve orada dil bilmediği için yaşadığı zor günleri konu alan bir film.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/8-best-movies-coming-to-netflix-in-july-jurassic-park-her-2018-7?utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds
10
5
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
10
5
3
2
2