Cristopher Nolan'ın Tenet Filminden Son Fragman Geldi

11
10
2
1
0
Christopher Nolan’ın yeni filmi Tenet için yeni bir fragman yayınlandı. Yakın zamanda gösterime girecek olan yapımdan beklentiler yüksek.

Hollywood’un en başarılı yönetmenleri arasında gösterilen Christopher Nolan’ın yeni filmi Tenet, çok uzun süredir medyanın gündeminde yer alıyor. Filmin 17 Temmuz’da yapılması planlanan galası, pandemi nedeniyle ertelenmişti.

Warner Bros yapım için son bir fragman yayınladı. Bu uzun fragmanda Travis Scott’ın “The Plan” adlı parçasını duyuyor ve yapımın nasıl ilerleyeceğine tanık oluyoruz. Yıldızlarla dolu yapım büyük yankı uyandıracak gibi duruyor.

Yıldızlarla dolu yapımdan yeni fragman

tenet

Tam 3 dakika 9 saniye uzunluğundaki bu video, bir Nolan filminden beklediğimiz hemen her şeyi sunuyor. Etkileyici görsel efektlerle bezeli olan yapımın son fragmanı bize filmin nasıl bir hikaye sunacağını da görme fırsatı veriyor. 

Oldukça geniş bir kadroya sahip olan yapımda John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine ve Kenneth Branagh gibi isimler yer alıyor. Bu geniş kadrodaki isimler fragmanda kendilerini gösteriyor.

Yakın zamanda Rotten Tomateos ve MetaCritic gibi önemli film değerlendirme mecralarında puanları açıklanan yapımda, zamanın akışına müdahale edebilen dedektiflerin yer aldığı bir casusluk hikayesine tanık olacağız.

Tenet ilginin odağında

tenet

İlk gelen eleştirilere baktığımızda Tenet’in genel olarak beğenildiğini görüyoruz. Öte yandan filmi izleme fırsatı bulan eleştirmenlere göre yapım her ne kadar belli bir kaliteyi koruyor olsa da yarattığı heyecanın karşılığını veremiyor, beklentilerin altında kalıyor.

Yapımın sahip olduğu karmaşık ilerleyişi açıklamayı hedefleyen son fragman, uzun sürecek olan bu film öncesinde seyircide de bir altyapı oluşturmayı amaçlıyor. Bazı yorumculardan gelen olumsuz yorumlar bulunsa da genel olarak görsellik ve teknik anlamında övülen yapımın son fragmanı da “Bu film sinemada izlenmelidir” diye adeta bağırıyor.

Tenet filminin son fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz. Film, sinema salonlarının bir süredir hizmet verdiği ülkemizde 26 Ağustos’ta vizyona girecek.

 

Kaynak : https://sputniknews.com/viral/202008221080243697-final-tenet-trailer-leaves-fans-hyped-for-films-eventual-release/
11
10
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
10
2
1
0