Terminator: Dark Fate’den Genişletilmiş Fragman Geldi

21
4
3
3
2
Terminator: Dark Fate filmi için yeni ve genişletilmiş bir fragman geldi. Fragman, filme dair beklentisi düşük olanları tekrar düşünmeye itecek. Gelin bu keyifli fragmana birlikte göz atalım.

Deadpool filmlerinden tanıdığımız yönetmen Tim Miller’ın yönettiği yeni Terminatör filmi için en son Terminator: Genisys adlı yapımın başarısızlığının ardından seyirci toplama çalışmalarına devam ediliyor.

Yeni ve uzatılmış fragman, yalnızca hikâyenin ne kadar aksiyonlu olduğunu göstermekle kalmıyor, farklı kesimlerden seyircilere de hitap ediyor. Sıradan sinema izleyicisi için başı ve sonu belli, göz alıcı bir aksiyon ve macera hikâyesi anlatacak olan film, eski hayranlara da göz kırpan bir senaryoya sahip. 

İnsanlar ve Terminatör'ler arasında bir savaş söz konusu:

terminator dark fate

Eski Terminatör hayranları, serinin sıvılaşabilen ve her dayak yediğinde tekrar kendini toplayıp bir daha dayak yiyen kötü robotlarına aşina. Bu filmde ise Terminatör'ler öyle gelip giden ve çok az kişi tarafından bilinen robotlar değil. Gelecekteki bir direniş lideri olan Dani’yi mutlak bir ölümden kurtaran Sarah Connor, “Adım Sarah Connor, Terminatör'leri avlıyorum. Bu senin için yeterli mi?” diyor. Yani bir noktada ciddi bir insan ve Terminatör savaşı yaşandığını gösteriyor. 

Hikâyede yarı insan yarı sayborglar var. Dani Ramos da bunlardan biri. Skynet, Ramos’u öldürmek için çok gelişmiş bir Terminatör yollar; Sarah Connor da insan yanlısı, eski Kaliforniya valisi ve tam zamanlı Terminatör olan Arnold Schwarzenegger’i yardıma çağırır. Dani’nin John Connor ile kıyaslandığında ne kadar kurtarıcı rolünde olacağını ise filmde göreceğiz. Terminator: Dark Fate, 1 Kasım'da sinemalarda olacak. 

Terminator: Dark Fate fragmanı:

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/10/01/terminator-dark-fate-trailer-3-extended-look/
21
4
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
21
4
3
3
2