Tesla Cybertruck İçin Böyle Çıksa da Olurmuş Dedirten Hayran Yapımı Tasarım

197
69
30
27
27
Tesla’nın elektrikli kamyoneti Cybertruck, tanıtıldığı ilk günden beri internette konuşuluyor. Bir Facebook kullanıcısı, yeni araç için oldukça dikkat çekici bir tasarım hazırladı.

Elon Musk’ın camı çerçeveyi indirdiği Tesla Cybertruck tanıtımından bu yana, elektrikli araç sektörünün öncüsü olan firmaya ait kamyonet sık sık internete malzeme oldu. Bazı kişiler aracın ilginç görüntüsünü şakalarına malzeme ederken bazı kişiler de tasarımı nasıl daha iyi hale getirebilecekleri konusunda fikirlerini belirtti. 

Cybertruck Mark I

tesla cybertruck

Son ortaya çıkan tasarım ise Facebook’tan geldi. Jonsibal isimli kullanıcı, aracın en başarılı yeniden tasarımlarından birini ortaya çıkardı. Jonsibal, aracı daha ziyade saf metal ile granit arasında bir kaplamayla kaplamayı tercih ederken biraz daha geniş ve büyük bir kamyonet olarak düşünmeyi de ihmal etmemiş. 

“Siber Origami

Burada benim Mk1 Iron Man zırhına benzeyen gövde tasarımımı görüyorsunuz (Mağarada yaptığı zırh). Orijinal düzlemsel, origami-benzeri tasarımı koruyor ancak şimdi biraz daha şişman. Bir dahaki sefere biraz yarış aracı eğlencesi katmaya çalışacağım.”

Metalik görüntü

tesla cybertruck

Aslında aracın dış kaplaması, uzay araçlarında kullanılan materyal ile yapıldı. Bu nedenle de kapalama daha ziyade buzdolabına benziyor. Bu tasarımda ise onun yerini daha metalik bir görüntü almış durumda. Ayrıca çamurluklar da araca biraz daha karakter katıyor. 

Aracın arka kısmında yer alan rüzgarlık ve yeni tekerlekler, Tesla Cybertruck’ı daha ziyade süper otomobillere benzer bir hale getirmiş durumda. Sanatçının tüm çabasına ve yeni görünüşe rağmen en nihayetinde aracın bir pikap olduğunu hatırlatmakta ise yarar var. 

Tesla’nın yeni pikapı hemen herkesten farklı tepkiler aldı. Pek çok kişi aracın kendine has tasarımını beğendi. Elon Musk, kullanılan malzemenin tasarımı böyle olmaya zorladığını söylemişti. Aracın teslim edilmeye başlaması 2021 yılının sonlarını bulacak. Daha sonraki modellerde Tesla’nın tasarımda değişiklik yapıp yapmayacağını göreceğiz.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/385369/tesla-cybertruck-widebody-rendering-jonsibal/
197
69
30
27
27
Emoji İle Tepki Ver
197
69
30
27
27