Tesla, Fiyatıyla Eleştirilen Kablosuz Şarj Standını Duyurdu

33
7
5
2
2
Tesla, Model 3 araçlar ile tam uyumlu olarak çalışabilen bir kablosuz şarj standı üretti. Piyasaya sürülen ürünün özelliklerinden çok fiyatı konuşuldu.

Ürettiği elektrikli otomobillerle artık yakından tanıdığımız Tesla, Model 3'lerin orta konsolu ile tam uyumlu olan bir kablosuz şarj standını piyasaya sürdü. Ürün, özelliklerinden çok fiyatıyla konuşuldu. İşte Tesla'nın yeni kablosuz şarj standı;

Son yıllarda akıllı telefon üreticileri tarafından kullanıcıların hizmetine sunulan kablosuz şarj özelliği, istenilen etkiyi yaratmamış olsa da yine de kullanılıyor. Akıllı telefon üreticilerinin istediği fiyatların yüksek olması, kullanıcıları farklı markalara sevk ediyordu. Ancak Tesla'nın üretmiş olduğu bu standın fiyatının da bir hayli yüksek olması, bir kez daha telefonlarını kablosuz olarak şarj etmek isteyen araç sahiplerinin heveslerini kursaklarında bırakacağa benziyor. Bunun sebebi, Tesla'nın bu ürün için belirlemiş olduğu fiyatın 125 dolar (vergiler ve ek kalemler hariç 700 TL) olması. 

Tesla'nın internet üzerinden satış yapılan internet adresinde bu ürün fazlasıyla övüldü. Ürünün aynı anda iki farklı akıllı telefonu şarj edebilecek güçte, kaymaz bir silikon yüzeye sahip ve her boyuttaki telefon modelleri için ideal olduğu belirtildi. Ancak tüm bu özelliklerine rağmen Tesla'nın kablosuz şarj standı eleştirilmekten kurtulamadı.

Yine şirket tarafından yapılan açıklamalarda Tesla'nın kablosuz şarj standının bugün satın alınması halinde en erken 2 ya da 3 hafta içerisinde teslimatının başlatılacağı bildirildi.

Kaynak : https://electrek.co/2019/06/03/tesla-model-3-wireless-phone-charger/
33
7
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
33
7
5
2
2