Tesla Kendi Otomobilini Getirene 1 Haftalığına Tesla Model S Verecek

1
0
0
0
0
Tesla Kendi Otomobilini Getirene 1 Haftalığına Tesla Model S Verecek
Elektrikli otomobilleri yaygınlaştırmak ve özendirmek isteyen Tesla, araçlarının test edilmesi için yeni bir kampanya başlattı.

Gün geçtikçe otomobil dünyasında fosil yakıtların tüketimi azalıyor ve elektrik enerjisiyle çalışan araçlar öne çıkıyor. Böylelikle elektrikli araçlar sadece benzinli araçlara kıyasla hem çevre hem de bütçe dostu olduğu için hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. Elektrikli otomobil üreticilerinin başında gelen Tesla da buradaki yönelimi hızlandırmak için çeşitli çalışmalarını sürdürüyor.

Elektrikli otomobillerinin satışlarını arttırmak ve Tesla deneyimini tüm kullanıcılara sunmak isteyen şirket yeni "Drive to believe" isimli kampanyasını duyurdu. Bu kampanyada kullanıcılar otomobillerini 1 hafta boyunca Tesla Model S ile değiştiriyor ve tüm hafta Tesla Model S'in teknolojisini deneyimliyor. Sonrasında aracı alıp almamak da kullanıcıya kalıyor. Ayrıca Tesla, kullananların otomobili satın almak isteyeceğini de iddia ediyor.

Tesla, bu ilginç bir haftalık test programı için 31 Aralık 2016 tarihine kadar başvuru almaya devam edecek ancak ne yazık ki Tesla otomobillerinin ülkemizde satışı gerçekleşmediğinden Türkiye'deki kullanıcılar bu programa katılamıyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0