Tesla Model 3 Performans, Rüzgarlığı ve Çift Motor Simgesi ile İlk Kez Görüntülendi

20
3
2
2
2
Tesla'nın çift motorlu spor aracı Model 3 Performans, karbon rüzgarlığı takılmış ve çift motor simgesi eklenmiş şekilde ilk kez görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde Kaliforniya’daki Buena Park’taki Tesla Model 3 Performans’a ait bir video, Tesla hayranlarını fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Fakat videoda görüntülenen araçta çift motor simgesinin ve rüzgarlıkların bulunmaması kafalarda soru işaretleri oluşturmuştu.

Fakat bugün, Tesla Model 3 Performans’ın hem çift motor simgeli hem de karbon rüzgarlıklı versiyonunun fotoğrafları Reddit’te sızdırıldı. Tesla, aracın Model 3’ün ‘Performans’ olduğunu göstermek için bagaj kapağına bir altı çizili bir şekilde ‘dual motor’ yazmış durumda.

Fakat şirketten gelen açıklamaya göre Tesla Model 3 Performans kullanıcılara rüzgarlık takılı halde gelmeyecek. Tesla Model 3 Performans sahipleri yerel yetkili Tesla servislerine giderek rüzgarlık taktırabilecekler.

Bilindiği üzere Tesla, kısa süre önce tüm Tesla Model 3 versiyonları için teslimatı hızlandırmış durumda. Buna Tesla Model 3 Performans versiyon da dahil. Kısa süre içinde otomobil uzmanlarının Tesla Model 3 Performans incelemeleri ortaya çıkacaktır.

Kaynak : https://electrek.co/2018/07/19/tesla-model-3-performance-spoiler-badge/
20
3
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
20
3
2
2
2